ziektesymptomen veteranenziekte ‘

Hoofdpijn, spierpijn, koude rillingen, koorts die kunnen worden 104 F (40 C) of hoger

Wanneer een arts te zien

veteranenziekte ontwikkelt zich meestal twee tot 10 dagen na blootstelling aan legionellabacteriën. Het begint vaak met de volgende verschijnselen en symptomen

Door de tweede of derde dag, dan heb je andere tekenen en symptomen die kunnen bestaan ​​uit het ontwikkelen van

Hoewel de veteranenziekte in de eerste plaats van invloed op de longen, het kan zo nu en infecties veroorzaken wonden en in andere delen van het lichaam, waaronder het hart.

Een milde vorm van de ziekte veteranenziekte – bekend als Pontiac koorts – kunnen tekenen en symptomen zoals koorts, koude rillingen, hoofdpijn en spierpijn te produceren. Pontiac-koorts niet infecteren longen en symptomen meestal duidelijk binnen 2-5 dagen.

Raadpleeg uw arts als u denkt dat u geweest bent blootgesteld aan legionella bacteriën. Diagnosticeren en behandelen van veteranenziekte zo snel mogelijk kunnen helpen verkorten van de herstelperiode en het voorkomen van ernstige complicaties. Voor mensen met een hoog risico, snelle behandeling is van cruciaal belang.

Hoesten, wat kan brengen slijm en soms bloed, kortademigheid, pijn op de borst, Gastro-intestinale symptomen, zoals misselijkheid, braken en diarree, verwardheid of andere mentale veranderingen