vrouwelijke seksuele disfunctie

Women’s Health Trends

Een seksueel probleem, of seksuele disfunctie, verwijst naar een probleem tijdens elke fase van de seksuele reactie cyclus die het individu of stel voorkomt het ervaren van voldoening uit de seksuele activiteit. De seksuele respons cyclus bestaat uit vier fasen: opwinding, plateau, orgasme en resolutie.

Door Colleen Oakle; U gebruikt te willen om seks te hebben. Veel. Er was een tijd dat je niet kon wai; om kleding van je man rip off, wanneer u gemachtigd en enthousiast over de mer voelde; dacht aan een slaapkamer ravotten. Ah, de goede oude dagen. Onlangs echter, lijkt; dat het kijken naar Idol – of het kijken naar verf droog – meer appealin; opties dan het krijgen van het op met uw fella. Wat is er gebeurd met dat seks; flirterig meisje dat je gebruikt om te weten? Maak je geen zorgen – ze is nog steeds in daar; Terwijl veel van …

Zowel mannen als vrouwen worden beïnvloed door seksuele disfunctie. Seksuele problemen voorkomen bij volwassenen van alle leeftijden. Onder de gewoonlijk getroffen zijn ouderen en zij kan worden gerelateerd aan een afname van gezondheidseffecten van veroudering.