veelgestelde vragen over de gezondheid van kinderen

Reken maar borstvoeding zal een verschil maken, zegt James Sears, MD, een kinderarts in de Sears Familie Pediatric Practice in San Clemente, Californië, en auteur van verschillende boeken, waaronder The Baby Sleep Boek:. De complete gids voor een goede nachtrust voor de hele familie. Het zal ook een groot verschil in de gezondheid van de moeder te maken.

Om te beginnen, zegt hij, moedermelk verhoogt de immuniteit en helpt uw ​​baby te beschermen tegen bepaalde ziekten en infecties, met inbegrip van oorinfecties, allergieën, longontsteking en piepende ademhaling. Borstvoeding kan ook voorkomen SIDS, of wiegendood.

Voor moeders, kan het geven van borstvoeding het risico op borstkanker te verlagen, verminderen het risico op het ontwikkelen van type 2 diabetes, en het opbouwen van sterke botten. Er wordt ook gezegd om binding te verhogen en te helpen stal die resterende zwangerschap pond, volgens Sears.

Maar dat wil niet zeggen dat het gemakkelijk is, of dat het is voor elke nieuwe moeder. Er zijn een aantal medische en persoonlijke redenen waarom een ​​moeder niet kan borstvoeding en zuigelingenvoeding is een aanvaardbaar alternatief. Samen met je partner, dan kunt u de beslissing die geschikt is voor uw gezin te maken.

Terwijl SIDS blijft de belangrijkste doodsoorzaak voor kinderen tot de leeftijd van 1, aanspraak maken op de levens van ongeveer 2.000 baby’s in de Verenigde Staten elk jaar, het goede nieuws is dat er manieren zijn om drastisch verminderen van het risico van uw baby. Plaats jouw baby op zijn of haar rug te slapen voor dutjes en ‘s nachts. Je moet ook je baby te plaatsen op een stevige ondergrond en slaap zacht objecten, speelgoed, losse bedden, en wieg bumpers te houden uit de slaap gebied van uw baby. Een andere no-no is het roken rond een pasgeborene.

De Academy of Pediatrics adviseert borstvoeding en het immuniseren van uw baby in overeenstemming met de CDC richtlijnen als extra manieren om wiegendood te voorkomen.

Het National Center for Health Statistics heeft een daling van meer dan 50% in SIDS sterfgevallen sinds 1990 en een afname in de maag slapen van 70% tot 15% gerapporteerd. Dit is het equivalent van een besparing van meer dan 3.500 baby’s per jaar.

De vaccinaties en autisme debat lijkt niet weg te gaan. Met ingang van vandaag, is het wetenschappelijk bewijs niet ondersteunen de hypothese dat de mazelen, bof en rodehond (BMR) vaccin veroorzaakt autisme, volgens het National Institute of Child Health and Human Development in Bethesda, Md. In feite is de eerste studie impliceert vaccins is ingetrokken en de auteur heeft zijn medische licentie kwijt. Sommige groepen nog steeds beweren dat het conserveermiddel thimerosal, die een soort van kwik bevat, is verantwoordelijk voor de stijgende tarieven van autisme. Echter, het Congres verbood het gebruik van thimerosal in al regelmatig gebruikt vaccins voor kinderen in 2002.

Tot op heden is er geen bewijs dat een vaccin autisme kunnen veroorzaken.

Er is geen wondermiddel om uw kind ziek worden op dag zorg of school te houden, maar bepaalde voorzorgsmaatregelen kan een verschil maken. De belangrijkste daarvan is regelmatig de handen te wassen. Gebruik warm water en zeep en wrijf krachtig gedurende ten minste 20 seconden – over de hoeveelheid tijd die het duurt om te zingen “Happy Birthday”.

Bij het kiezen van een kinderdagverblijf, moet u controleren in de hand wassen beleid van de faciliteit, de feitelijke handen wassen praktijken, en de beschikbaarheid van putten, zegt Neil Schachter, MD, medisch directeur van respiratoire zorg op de berg Sinaï in New York City en de auteur van Guide The Good Doctor’s om verkoudheid en griep. Vraag om ervoor te zorgen dat oppervlakken worden regelmatig schoongemaakt. Onderzoek gepresenteerd op een persconferentie door de Medical Association toonde aan dat bijna 50% van de ondervraagde leraren verslag dat zij regelmatig reinigen en ontsmetten hun klaslokalen zelf.

Dit kan moeilijk zijn, maar in het algemeen, griep erger dan de verkoudheid en symptomen zoals koorts, spierpijn, vermoeidheid, en droge hoest komen vaker en intens. Mensen met een verkoudheid hebben meer kans op een loopneus of verstopte neus. Verkoudheid meestal niet leiden tot ernstige gezondheidsproblemen, zoals longontsteking, bacteriële infecties of ziekenhuisopnames. Noch de griep of verkoudheid vereist of genezen door antibiotica.

Sommige kinderen doen krijgen frequente en pijnlijke middenoor infecties.

Je hebt misschien gehoord over oor buizen. Dat zijn minuscule buisjes die een oor, neus en keel specialist voegt in het trommelvlies terwijl het kind is onder narcose. Ze blijven meestal in de plaats voor zes maanden tot meer dan een jaar aan de collectie van het middenoor vloeistof te voorkomen, te behouden gehoor, en verzekeren tijdige spraakontwikkeling (door het vermijden van lange maanden van gedempt gehoor veroorzaakt door middenoor vloeistof). Praat met uw kinderarts om te zien of dit de juiste remedie voor uw kind kunnen zijn.

Obesitas bij kinderen is een epidemie in de Verenigde Staten, maar de ouders kunnen – en moeten – doen hun steentje aan het goede voorbeeld geven. Maak tijd voor het hele gezin deel te nemen aan regelmatige fysieke activiteiten die iedereen geniet, stelt de Obesitas Vereniging, en beperking van het bedrag van de tv te kijken. Voor zover het eten betreft, proberen hetzelfde gezonde voeding instellen voor uw hele gezin, niet alleen voor bepaalde individuen. Eet maaltijden samen aan tafel op regelmatige tijdstippen. Kleine wijzigingen kan helpen uw kinderen ontwikkelen gezonde gewoonten die een leven lang meegaan.

Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) beïnvloedt zo veel als een op de 20 kinderen. Het wordt gekenmerkt door moeite aandacht te besteden aan taken zoals huiswerk, hyperactiviteit en impulsiviteit, zoals de problemen blijven zitten in de klas of anderen te laten spreken zonder onderbreking.

Als u deze symptomen bij uw kind ziet, moet hij of zij worden geëvalueerd door een kinderarts, school psycholoog of geestelijke gezondheidszorg. De evaluatie moet psycho-educatieve testen, observatie op te nemen in de klas en thuis, en vaak gaat het zowel ouders en leerkrachten het invullen van speciale scoren formulieren. Het goede nieuws is dat de behandeling van ADHD kan helpen de meeste kinderen. De meest effectieve behandelingen voor ADHD medicatie te combineren met gedragstherapie, ouderlijke ondersteuning en onderwijs.

Kinderen en tieners kan worden ingedrukt. Het is niet alleen een volwassen-up’s ziekte.

Tekenen van depressie kunnen omvatten

Als u een van deze symptomen opmerkt, praat met kinderarts van uw kind over het krijgen van een verwijzing naar een geestelijke gezondheid provider. Vroege diagnose en behandeling voor depressie kan het verschil maken.