vechten 40s flab

Het behoort tot daar met “de cheque in de mail”, “de hond at mijn thuiswerk,” en “Ik zal nooit liegen tegen de mensen.” Natuurlijk, we hebben het over “Het is me niet, het is mijn metabolisme.

Nou, als je ouder dan 40 bent, de oudste cop-out in het boek kan een kern van waarheid te hebben na alles. Ja Virginia, kan je echt de schuld op je stofwisseling.

Maar alleen een beetje.

Zelfs als je zitten of liggen, terwijl het lezen van dit artikel, is je lichaam nog steeds branden calorie; de snelheid waarmee het doet zo heet uw rust stofwisseling. Als je ouder wordt, je stofwisseling de neiging te vertragen met ongeveer 5% voor elk decennium van het leven voorbij de leeftijd van 40, zodat als je rust stofwisseling is, laten we zeggen, 1200 calorieën per dag op de leeftijd van 40, zal het rond 1140 op de leeftijd van 50 zijn.

“Op de leeftijd van 40 om uw gewicht te behouden, dat is om gewicht niet te winnen, je gaat te hebben om te eten 100 calorieën minder per dag, en dat heeft niets te maken met iets anders dan de natuurlijke loop van het ouder worden. Dat betekent dat uw rust stofwisseling, “Madelyn Fernstrom, PhD, directeur van de Universiteit van Pittsburgh Medical Center Weight management Center en associate director van het UPMC Nutrition Center in Pittsburgh, vertelt.

Maar metabolisme is eigenlijk maar een klein deel van het verhaal. Leeftijd en het leven hebben de neiging samen te zweren tegen ons in de strijd om gewicht te verliezen meer dan 40, aldus Fernstrom.

“Naarmate we ouder worden, ons leven ingewikkelder, of het nu met kinderen, met werk, met bejaarde ouders, en dus hebben we minder tijd echt om meer fysiek actief te zijn en aandacht besteden aan wat we eten. Eten is 24 uur per dag, zeven dagen per week, in grote porties die relatief zuinig en dus eten is altijd rond, en hebben we de neiging om meer hersenloze eten hebben en bezuinigen op activiteiten, “zegt ze.

Als het gaat om pinning schuld op veranderingen in de stofwisseling zijn er handvol hoofdverdachten, zegt Pamela Peeke, MD, assistent professor in de klinische geneeskunde aan de Universiteit van Maryland School of Medicine in Baltimore, die is gespecialiseerd in voeding en stress, met name onder volwassenen op de andere kant van 40.

gezonde, lekkere recepten, van en goed eten magazine.

Terwijl u oefenen, moet je tussen tellen …