terug te vechten tegen overgewicht

De prevalentie van obesitas onder mannen is verdubbeld in slechts 25 jaar, en het is het doden van ons. A 2004 onderzoek gepubliceerd in het Journal of the Medical Association bleek dat 71% van de mannen 20 jaar en ouder met overgewicht en 31% zwaarlijvig waren. Dezelfde enquête die in de late jaren 1970 gevonden had 47% van de mannen met overgewicht en 15% zwaarlijvig waren.

Wetenschap is op zoek naar de oorzaken van obesitas en het verkennen van de rol van genen, de voeding van de zwangere vrouwen, en de voedingsgewoonten van de baby’s. Maar de bottom line is dit: de meeste van ons hebben geregeld in sedentaire levensstijl en moeite hebben met het verzet tegen de verleidingen van goedkope, overvloedig eten onze cultuur heeft geserveerd.

Het is niet goed om vet te zijn, maar er is gewoon zo veel lekker eten en zo veel manieren om onszelf te entertainen van een draaibare stoel of een bank. Als gevolg hiervan, een gastheer van gezondheidsproblemen in verband met obesitas bedreigt ons, tenzij we leren hoe we terug van de tafel eerder duwen en ga de deur uit voor een wandeling of iets sneller vaker.

“Tegen de tijd dat je bij 35”, zegt George L. Blackburn, MD, PhD, “je hoeft niet meer gewichtstoename.” Blackburn houdt de S. Daniel Abraham voorzitter van Nutrition aan de Harvard Medical School, en hij vertelt dat als mannen ouder worden, spier vaak wordt vervangen door vetweefsel. Omdat vetweefsel dezelfde hoeveelheid energie niet nodig heeft om zichzelf te onderhouden, je gewicht. Maar als je hebt opgedaan meer dan 20 pond sinds college, Blackburn zegt iets over je eten selectie en lichaamsbeweging programma is uit balans. “Je moet lopen, niet lopen,” zegt hij, “naar een zorgverlener wie er ervaring heeft met het vinden van een gezonde levensstijl te zien.”

Terwijl de vrouwen gewicht op hun heupen, borsten, en ledematen, mensen verzamelen zich rond de taille, waar het circuleert door de lever, veroorzaakt metabolische problemen zoals diabetes. Extra gewicht geeft u een verhoogd risico op een hartaanval, kanker, hoge bloeddruk, en slaap apneu. Het kan ook van invloed op je seksleven en maken het moeilijker om te oefenen en te genieten van uw kinderen.

gezonde, lekkere recepten, van en goed eten magazine.

Terwijl u oefenen, moet je tussen tellen …