schilferige hoofdhuid fixes

Het kan kijken als sneeuw is gevallen op uw schouders. Als alleen het smolt ook als sneeuw! Maar maak je geen zorgen. Wanneer je hoofdhuid werpt dode huidcellen, het wordt meestal veroorzaakt door een probleem dat u kunt behandelen.

De meeste van de tijd, de huid vergieten gebeurt zonder voorafgaande kennisgeving. Roos – of seborrheic dermatitis – gebeurt er als dode huidcellen worden afgeworpen in een sneller dan normaal tarief. Ze hebben de neiging wit of geel licht en eenvoudig af te wrijven je hoofd te zijn.

De oorzaak van roos is onduidelijk. Hormonen zijn verdacht, omdat de roos pieken in de tienerjaren. Of een gistsoort dat teveel groeit op de hoofdhuid kan een rol spelen. Maar het heeft niets te maken met slechte hygi├źne.

Flakes in de familie. Heb je meer kans om ze te krijgen als je een man, overgewicht of een vette huid. Sommige aandoeningen, zoals de ziekte van Parkinson, kan roos veroorzaken.

Andere dingen kan de huid op je hoofd veroorzaken te schilferen en vallen ook

Je hoeft niet te donkere kleding voor altijd te voorkomen. Probeer deze tips in plaats

Zie een huid arts als geen van deze tips helpen. De arts kan een sterkere roos shampoo dat de antifungale ketoconazol bevat voorschrijven.

Schilfering kan ook worden veroorzaakt door een aandoening, zoals psoriasis op de hoofdhuid. In dat geval zal uw arts aan andere behandelingen.

BRONNEN

Academy of Dermatology: “hoofdhuid Psoriasis: Tips voor het beheren”, “Onderhoud van de Haar.

Osteopatisch College of Dermatology: “. Roos”

Haar Foundation: “Roos.”

Nemours Foundation: “Roos.”

Universiteit van Michigan: “. Roos”