onderzoeken van vaccins, nieuwe behandelingen voor gonorroe

Achtergrond

Lopend onderzoek

-Theernment ondersteunde onderzoekers bestuderen nieuwe manieren te behandelen en te voorkomen seksueel overgebrachte ziekte (STD) gonorroe, die wordt veroorzaakt door de bacterie Neisseria gonorrhoeae. Gonorroe is een veel voorkomende wereldwijde infectie, met name onder jongeren de leeftijd van 15 – 24 jaar. De bacteriën kunnen infecties in de urogenitale kanaal, rectum en keel bij zowel mannen als vrouwen. De ziekte wordt verspreid via vaginale, anale of orale seks met iemand die gonorroe heeft. Zwangere vrouwen met gonorroe kan de infectie doorgeven aan hun baby tijdens de bevalling, wat kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen voor het kind. Onbehandeld of onvoldoende behandeld gonorroe kan de verspreiding van HIV te bevorderen en reproductieve ernstige complicaties bij vrouwen, zoals bekken ontstekingsziekte, ectopische zwangerschap en onvruchtbaarheid.

Na verloop van tijd, heeft gonorroe resistentie tegen antibacteriële geneesmiddelen gebruikt om de infectie te bestrijden ontwikkeld. Oorspronkelijk werd penicilline gevonden effectief tegen Neisseria gonorrhoeae te zijn. Maar tijdens de jaren 1980, penicilline en tetracycline-resistente stammen ontstaan ​​in de Verenigde Staten, complicerende gonorroe behandeling. Tijdens de jaren 1990 en 2000, fluoroquinolonen werd de aanbevolen behandeling voor gonorroe-infectie. Tegen 2007, de gestopte het gebruik van deze drugs na zijn bewakingssysteem geconstateerd dat fluorochinolonresistente N. gonorrhoeae was hoger dan 5 procent onder bacteriën monsters in de Verenigde Staten verzameld.

voorlopige bevindingen

Met de opkomst van gonokokken fluorochinolonresistentie hebben cefalosporineantibiotica andere antibiotica vervangen als de primaire behandeling voor gonorroe. Cefalosporine-resistente gonorroe is nog niet ontstaan ​​in de Verenigde Staten, maar is gezien in andere landen en vormt een potentiële bedreiging voor de toekomstige behandeling van gonorroe. In feite is theernment geïdentificeerd resistente gonorrhea als dringende bedreiging voor de volksgezondheid. Er zijn maar weinig antibiotica opties over die eenvoudig, goed bestudeerd, goed verdragen, en zeer effectief.

Volgende stappen

Één theernment ondersteund Fase I studie onderzoekt cefixime, een cefalosporine antibioticum voor de verschillende soorten van bacteriële infecties. Het onderzoek beoogt de veiligheid en de optimale dosering te bepalen cefixim behandeling verminderde gevoeligheid gonorroe.

theernment ondersteunt ook onderzoek op het N. gonorrhoeae vaccin antigenen, pathogenese, en immuunreacties. -Theernment ondersteund onderzoekers hebben een aantal potentieel vaccin-antigenen geïdentificeerd en de initiële preklinische ontwikkeling van kandidaat-vaccins richten op een aantal van deze antigenen hebben uitgevoerd. De ontdekking dat N. gonorrhoeae vormen biofilms bij de mens heeft geleid tot de ontdekking van targets voor een anti-biofilm vaccin. Tenslotte suggereren recente studies dat T-celreacties belangrijk voor de bescherming van N. gonorrhoeae infectie, die nieuwe richtingen voor vaccinonderzoek oplevert kan zijn.

Referenties

Een 2013ernment / klinisch onderzoek bleek dat twee nieuwe antibiotica regimes met behulp van bestaande geneesmiddelen-injecteerbare gentamicine in combinatie met orale azitromycine en mondelinge gemifloxacine in combinatie met orale azithromycine-succes behandeld gonorroe-infecties .; theernment ondersteunt ook N. gonorrhoeae vaccin onderzoek. Bijvoorbeeld zijn theernment-ondersteunde onderzoekers verschillende veelbelovende vaccin antigenen, of moleculen die een molecule identificeren als lichaamsvreemd en het immuunsysteem aan te vallen stimuleren geïdentificeerd. Deze antigenen zijn van essentieel belang voor het maken van vaccins, en wetenschappers hebben de eerste preklinische ontwikkeling van gonorroe kandidaat-vaccins met behulp van enkele van deze antigenen uitgevoerd.

Monitoring van resistentie tegen antibiotica in Neisseria gonorrhoeae en het onderhoud van het onderzoek inspanningen om nieuwe behandelingen te ontwikkelen voor gonorroe zijn van vitaal belang voor de bestrijding van deze infectie. theernment is toegewijd aan het onderzoeken van verschillende invalshoeken om te leren waarom N. gonorrhoeae worden steeds resistent tegen de huidige behandelingen.

-Backed theernment onderzoekers bestuderen ook de veiligheid en doeltreffendheid van een antimicrobieel medicijn onderzoek ontwikkeld door AstraZeneca, behandeling gonorroe. Onderwerpen ofwel een orale dosis van het geneesmiddel of AstraZeneca ceftriaxon, een cefalosporine antibioticum toegediend via injectie. Onderzoekers zullen de doelmatigheid van het nieuwe geneesmiddel te vergelijken met de resultaten van ceftriaxon behandeling. De Fase II studie zal naar verwachting sluiten in het begin van 2016.

Klinische trial nummers: NCT01949363, NCT00926796, NCT02257918