om het meeste uit uw artsen afspraak

Artsen besteden vaak maar een paar minuten aan elke patiënt die ze zien voor routinematige examens. Echter, er is vaak een time-out van het examen ruimte die wordt besteed herziening van de grafiek en dossiers. De ervaring kan zowel verwarrend en frustrerend wanneer de communicatie op één of beide zijden ontbreekt, vooral als je aangeboden met nieuwe informatie te verwerken of nieuwe instructies te volgen.

Het is een vraag die veel vrouwen vragen zich af over, vooral als je denkt over het plannen van een gezin en uw jaren ’20 zijn, maar een verre herinnering; Hoe jaren van de vruchtbaarheid veel meer zou je hebt, en hoe lang duurt het voordat u begint met het ervaren van “de verandering €?; Hier is wat doet – en beïnvloedt de leeftijd wanneer een vrouw menopauze.

Vóór de benoeming, noteer een lijst van dingen die je nodig hebt om de arts te vertellen. Let op eventuele problemen of vragen die u heeft. Ook noteren de namen en doseringen van elke geneesmiddelen op recept, over-the-counter medicatie of supplementen die u neemt. Het is erg belangrijk om deze lijst mee te nemen naar de afspraak – ga er niet vanuit je elk stuk herinneren. Voordat u het kantoor verlaat, gaan over de lijst om er zeker van je alles hebt gedekt. Deze eenvoudige stap voordelen voor zowel u en uw arts door het houden van de discussie spitste zich toe en ervoor te zorgen dat alle problemen worden aangepakt.

Aarzel niet om de woorden te gebruiken: “Ik begrijp het niet.” Artsen zijn ook maar mensen en kunnen niet altijd weten wanneer ze iets niet goed hebben uitgelegd of in termen die u kunt begrijpen. Nooit het gevoel schamen of verlegen over het vragen om opheldering over iets wat de dokter zegt. Bij twijfel, herhalen terug wat ze u heeft verteld en vragen of je het goed hebt. U kunt ook vragen of zij adviseert een specifieke lectuur over uw conditie.

Als uw arts stelt vragen die pijnlijk of overdreven persoonlijk klinkt, bedenk dan dat de informatie die u stelt haar in staat om een ​​diagnose beter vast te stellen, of om te bepalen welke behandeling het meest geschikt is voor jou. jokken nooit in antwoord op vragen over alcohol- of drugsgebruik, seksuele geschiedenis, of andere lifestyle zaken. Wees eerlijk over de mate waarin u neemt uw recepten of naar aanleiding van een behandelplan. Achterhouden van de waarheid kan invloed hebben op de kwaliteit van uw zorg en kan zelfs leiden tot een verkeerde diagnose.