melkzuur cream

Verlichting van droge, schilferige, jeukende huid

Uitsluitend voor uitwendig gebruik .; NIET VOOR ooggebruik .; Alleen Rx

Melkzuur is gerapporteerd als effectief natuurlijk voorkomende bevochtigingsmiddel in de huid. Het heeft een gunstig effect op de droge huid en in ernstige ongemak van hyperkeratotische omstandigheden. Vitamine E is gebruikt als hulpmiddel voor droge en schrale huid controleren, en voor de verlichting van pijn en van kleine huidaandoeningen zoals brandwonden, zonnebrand en geïrriteerde huid. Het heeft antioxiderende eigenschappen waardoor de huid te beschermen.

Het potentieel voor post-inflammatoire hypo- of hyperpigmentatie is niet onderzocht. Lactic Acid Creme moet worden gegeven aan een zwangere vrouw alleen als duidelijk nodig is, en voorzichtigheid is geboden bij het Lactic Acid Crème wordt toegediend aan een zogende moeder. De veiligheid en werkzaamheid bij pediatrische patiënten zijn niet vastgesteld.

Afzien in overeenstemming met de toepasselijke staatswet. Dit product is nog niet goedgekeurd door de FDA, is niet in het Orange Book vermeld, en is niet goedgekeurd of gespecificeerd om therapeutische equivalentie met een ander product.

Bewaren bij gecontroleerde kamertemperatuur 15º – 30ºC (59º – 86ºF).

Rx Only.

06-jun