liotrix

Therapeutische klasse: Schildklier Supplement

Gebruikt Voor liotrix

Liotrix wordt ook gebruikt in een aantal medische tests om eventuele problemen met de schildklier.

liotrix is ​​alleen beschikbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor liotrix, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op liotrix of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond pediatrie-specifieke problemen die het nut van liotrix bij kinderen zou beperken.

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond geriatrie-specifieke problemen die het nut van liotrix bij ouderen zou beperken. Echter, oudere patiënten meer kans op leeftijd gerelateerde hart en bloedvaten problemen, die voorzichtigheid bij patiënten die liotrix nodig hebben.

Studies bij vrouwen wijzen erop dat deze medicatie vormt een minimaal risico voor de zuigeling bij gebruik tijdens het geven van borstvoeding.

Voordat u liotrix

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Als u het nemen van liotrix, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Met behulp van liotrix met een van de volgende geneesmiddelen wordt niet aanbevolen. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Liotrix gebruik met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Met behulp van liotrix met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Liotrix gebruik met een van de volgende kan een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar kan onvermijdelijk in sommige gevallen. Indien samen gebruikt, kan uw arts de dosering of hoe vaak u gebruik maken van liotrix veranderen, of geeft u speciale instructies over het gebruik van voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van liotrix beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

liotrix moet meestal worden genomen voor de rest van je leven. Stop niet met liotrix of uw doses te wijzigen zonder eerst met uw arts. Het kan enkele weken duren voordat u een verbetering van uw symptomen opmerkt.

De dosis liotrix zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van liotrix. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van liotrix mist, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar in de koelkast. Niet bevriezen.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Het is zeer belangrijk dat uw arts uw vooruitgang te controleren op regelmatige bezoeken. Hierdoor kan uw arts om te zien of het medicijn goed werkt en om te beslissen of u moet blijven om het te nemen. Bloed- en urinetests zal nodig zijn om te controleren op ongewenste effecten.

Liotrix mag niet worden gebruikt voor de behandeling van obesitas of voor het verliezen van gewicht. liotrix is ​​niet effectief voor gewichtsvermindering en wanneer genomen in grotere hoeveelheid, kan het meer ernstige medische aandoeningen veroorzaken.

Correct gebruik van liotrix

Hypothyreoïdie kan soms leiden tot onvruchtbaarheid bij mannen en vrouwen. Liotrix mag niet worden gebruikt voor de behandeling van onvruchtbaarheid, tenzij het wordt veroorzaakt door hypothyreoïdie.

Bel uw arts meteen als u begint met pijn op de borst, snelle of onregelmatige hartslag, overmatig zweten, warmte-intolerantie, nervositeit, of een andere ongewone medische aandoening.

Voor patiënten met diabetes, is het zeer belangrijk dat u spoor van uw bloed of urine suiker niveau te houden zoals voorgeschreven door uw arts. Neem contact op met uw arts onmiddellijk als u eventuele wijzigingen in uw bloedsuikerspiegel te merken.

Een tijdelijke haarverlies kunnen voorkomen gedurende de eerste maanden van liotrix therapie. Vraag uw arts over deze optie als u zich zorgen maakt.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van liotrix

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie A Studies tonen geen risico

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Traag werkende schildklier levothyroxine, Synthroid, Levoxyl, Armour schildklier, Cytomel, liothyronine, Tirosint, Levothroid, Natuur-Throid, Unithroid, schildklier gedroogd, NP Schildklier, Westhroid, Thyrolar, Levo-T, Novothyrox, Triostat

liotrix Side Effects

liotrix

 of gaat u lid worden van de liotrix steungroep te verbinden met anderen die dezelfde interesses hebben.