liothyronine intraveneuze

Bij euthyroide patiënten doses in het gebied van dagelijkse hormonale eisen ineffectief voor gewichtsvermindering. Grotere doses kunnen ernstige of zelfs levensbedreigende verschijnselen van toxiciteit, vooral indien gegeven in combinatie met sympathomimetische aminen zoals die voor hun anorectische effecten.

Gebruikt Voor liothyronine

Therapeutische klasse: Schildklier Supplement

Liothyronine injectie kan worden gebruikt als vervanging voor de orale dosis als een snel effect nodig en wanneer de orale route niet is toegestaan.

liothyronine is alleen beschikbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor liothyronine, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op liothyronine of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Beperkte informatie beschikbaar is over de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van liothyronine injectie in de pediatrische populatie. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond geriatrie-specifieke problemen die het nut van liothyronine bij ouderen zou beperken. Echter, oudere patiënten meer kans op leeftijd gerelateerde nier- of hart en bloedvaten problemen, die aanpassing van de dosering bij patiënten die liothyronine nodig hebben.

Voordat u liothyronine

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u ontvangt liothyronine, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Met behulp van liothyronine met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van liothyronine beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

De dosis liothyronine zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie omvat alleen de gemiddelde doses liothyronine. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Het is zeer belangrijk dat uw arts uw vooruitgang te controleren op regelmatige bezoeken. Hierdoor kan uw arts om te zien of het medicijn goed werkt en om te beslissen of u moet blijven om het te nemen. Bloed- en urinetests zal nodig zijn om te controleren op ongewenste effecten.

Liothyronine mag niet worden toegediend aan patiënten die ook met behulp van kunstmatige rewarmers.

Liothyronine mag niet worden gebruikt voor de behandeling van obesitas of voor het verliezen van gewicht. liothyronine is niet effectief voor gewichtsvermindering en wanneer genomen in grotere hoeveelheid, kan het meer ernstige medische aandoeningen veroorzaken.

Hypothyreoïdie kan soms leiden tot onvruchtbaarheid bij mannen en vrouwen. Liothyronine mag niet worden gebruikt voor de behandeling van onvruchtbaarheid, tenzij het wordt veroorzaakt door hypothyreoïdie.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts of verpleegkundige onmiddellijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Correct gebruik van liothyronine

Zwangerschap Categorie A Studies tonen geen risico

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Hypothyreoïdie, Na schildklier verwijdering levothyroxine, Synthroid, Levoxyl, Armour schildklier, Cytomel, liothyronine

Schildklier Onderdrukking Test levothyroxine, Synthroid, Levoxyl, Cytomel, liothyronine, Tirosint

TSH Onderdrukking levothyroxine, Synthroid, Levoxyl, Armour schildklier, Cytomel, liothyronine

Myxedema Cytomel, liothyronine, Triostat

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van liothyronine

liothyronine Side Effects

liothyronine