links naar andere informatie over overgewicht en obesitas

™ Houd de Beat is een handelsmerk van HHS.

® kunnen wij! is een geregistreerd handelsmerk van HHS.

Dit toont aan dat zelfs een paar extra ponden van uw gezondheid en het leven meer dan u misschien denkt van invloed kan zijn. Gemiddeld mensen in een park-niet-acteurs wordt gevraagd om een ​​10-pond zandzak dragen, en rapporteren hoe het toegevoegde gewicht hen en hun vermogen om normale dagelijkse activiteiten uit te voeren beïnvloedt.

NHLBI Resources

Hoort mensen praten over hun uitdagingen en successen te bereiken en behouden van een gezond gewicht op de HBO Documentary Film-serie, ‘The Weight of the Nation “, die in première mei 2012.

Non-NHLBI Resources

De film serie schijnwerpers de wetenschap achter obesitas en hoe het invloed op de gezondheid van de natie. Bekijk de serie om te leren hoe de burgers, groepen en beleidsmakers werken aan een verschil in hun gemeenschappen te maken. De films stream gratis op de HBO-website.

andweightofthenation; Voor meer informatie over de film-serie en de bijbehorende bewustmakingscampagne, inclusief de wijze waarop het hosten van een lokale screening naar wwwernment / gezondheid / leren.

Clinical Trials

Message Related Director’s