lidocaïne (plaatselijke toepassing route) beschrijving en merknamen

Topische lidocaïne gelei of zalf wordt gebruikt op verschillende delen van het lichaam gevoelloosheid of gevoelloosheid veroorzaken voor patiënten met bepaalde medische procedures. Het wordt ook gebruikt om pijn en jeuk veroorzaakt door aandoeningen zoals zonnebrand of andere lichte brandwonden, insectenbeten of steken, Poison Ivy, gif eik, gif sumak, kleine snijwonden of krassen.

Lidocaine viskeuze actueel oplossing wordt ook gebruikt om pijnlijke mond of keel te behandelen en ook kokhalzen te verminderen tijdens het nemen van röntgenfoto’s en tandheelkundige indrukken.

Canadese Merknaam

Lidocaïne pleister wordt gebruikt om pijn veroorzaakt door gordelroos (postherpetische neuralgie) te verlichten.

Lidocaïne behoort tot de familie van geneesmiddelen die lokale anesthetica. Dit geneesmiddel vermindert pijn door het blokkeren van de signalen op de zenuwuiteinden in de huid. Dit geneesmiddel niet leiden tot bewusteloosheid als algemene verdoving te doen wanneer het wordt gebruikt voor een operatie.

Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Dit product is beschikbaar in de volgende toedieningsvormen

Foam; Dressing; Cream; Pad; Patch, Extended release, zalf, lotion, gel / Jelly; Spray; Solution; Poeder; Aerosol Liquid

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

allergieën

Vanwege de toxiciteit van dit geneesmiddel, moet het worden gebruikt met uiterste voorzichtigheid bij kinderen jonger dan 3 jaar, nadat andere geneesmiddelen zijn overwogen of gevonden ineffectief. Aanbevolen doses mag niet worden overschreden, en de patiënt moet zorgvuldig worden gecontroleerd tijdens de behandeling. Heeft lidocaine viskeuze actueel oplossing niet geven kinderziekten pijn.

Pediatric

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van lidocaïne pleister in de pediatrische populatie. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

geriatrisch

geneesmiddelinteracties

andere interacties

Geen informatie beschikbaar over de relatie tussen leeftijd om de effecten van topische lidocaïne bij geriatrische patiënten. Echter, vanwege de toxiciteit van dit geneesmiddel, moet met voorzichtigheid worden gebruikt, nadat andere geneesmiddelen zijn overwogen of gevonden ineffectief. Aanbevolen doses mag niet worden overschreden, en de patiënt moet zorgvuldig worden gecontroleerd tijdens de behandeling.

Andere medische problemen

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

doseren

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

gemiste Dosis

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Gebruik dit geneesmiddel precies zoals voorgeschreven door uw arts. Gebruik het niet voor een andere aandoening zonder eerst met uw arts. Dit geneesmiddel kan ongewenste effecten veroorzaken als het teveel wordt gebruikt, omdat meer van het in het lichaam wordt geabsorbeerd door de huid.

Dit geneesmiddel mag alleen worden gebruikt voor de problemen die worden behandeld door uw arts. Neem contact op met uw arts voordat u deze voor andere problemen, vooral als je denkt dat een infectie aanwezig kunnen zijn. Dit geneesmiddel mag niet worden gebruikt om bepaalde vormen van huidinfecties of ernstige problemen, zoals ernstige brandwonden te behandelen.

Als u gebruik maakt van de actuele gelei of zalf

Als u gebruik maakt van de viskeuze actuele oplossing

Als u gebruik maakt van de patch huid

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

opslagruimte

Als u een dosis van dit geneesmiddel, breng het zo snel mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema.

Als u vergeet om te dragen of wijzigen van een patch, zet een op zo snel als je kunt. Als het bijna tijd is voor uw volgende patch te zetten, wachten tot dan om een ​​nieuwe patch toe te passen en sla de degene die je gemist. Heb extra pleisters niet van toepassing te maken voor een gemiste dosis.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Na het verwijderen van een gebruikte pleister, vouw de pleister dubbel met de kleverige kanten op elkaar. Zorg ervoor dat u gooi het buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

Het is zeer belangrijk dat uw arts controleert je goed voor enige problemen of ongewenste effecten die kunnen worden veroorzaakt door dit geneesmiddel.

Als uw symptomen niet binnen een paar dagen of als ze verergeren verbeteren, contact op met uw arts.

Neem contact op met uw arts meteen als u een uitslag, brandend, stekend gevoel, zwelling, of irritatie van de huid na het gebruik van dit geneesmiddel.

Na het aanbrengen van dit geneesmiddel op de huid van uw kind, kijken naar het kind zorgvuldig om ervoor te zorgen dat hij of zij geen van de geneeskunde in de ogen of mond krijgt. Lidocaïne kan ernstige bijwerkingen veroorzaken, vooral bij kinderen, als het wordt in de mond en wordt ingeslikt.

Als u gebruik maakt van de viskeuze actuele oplossing geneeskunde in de mond of keel, zich bewust zijn van tekenen van toxiciteit. Als u of uw kind ervaring lethargie, oppervlakkige ademhaling, of epileptische aanvallen na het gebruik van deze medicatie, onmiddellijk medische hulp inroepen en geen meer doses niet te geven.

Als u gebruik maakt van dit geneesmiddel in de mond of keel, niet eten of drinken gedurende een uur na het gebruik ervan. Wanneer dit geneesmiddel wordt toegepast op deze gebieden, kan dit leiden tot slikken en stikken problemen. Heeft kauwgom of voedsel niet te kauwen, terwijl uw mond of keel voelt gevoelloos na het gebruik van dit geneesmiddel. U kunt per ongeluk bijten je tong of de binnenkant van je wangen.

Warmte kan ertoe leiden dat de lidocaïne in de patch in je lichaam te worden geabsorbeerd sneller. Dit kan de kans op ernstige bijwerkingen of een overdosis verhogen. Tijdens het gebruik van dit geneesmiddel, geen gebruik maken van een verwarmingselement, elektrische deken, warmte of bruiningslampen, sauna, een hoogtezon, of een verwarmd water bed, en niet zonnebaden.

Gebruik geen cosmetica of andere huidverzorgingsproducten te gebruiken op de behandelde huid gebieden.

Geen andere medicijnen niet innemen, tenzij ze hebben met uw arts besproken. Dit is inclusief recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneesmiddelen en kruiden of vitaminesupplementen.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.