lidocaïne en hydrocortison (plaatselijke toepassing route, rectale route) beschrijving en merknamen

Lidocaïne en hydrocortison combinatie wordt gebruikt om pijn en jeuk veroorzaakt door aandoeningen zoals aambeien, zonnebrand, lichte brandwonden, insectenbeten of steken, Poison Ivy, gif eik, gif sumak, kleine snijwonden of krassen.

Lidocaïne behoort tot een groep van geneesmiddelen bekend als actueel lokale anesthetica. Het dempt de zenuwuiteinden in de huid. Dit geneesmiddel niet leiden tot bewusteloosheid als algemene verdoving te doen wanneer het wordt gebruikt voor een operatie.

Hydrocortison is een corticosteroïde (cortisone-achtige middel) wordt gebruikt om de roodheid, jeuk verlichten en zwelling veroorzaakt door huidaandoeningen.

Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Dit product is beschikbaar in de volgende toedieningsvormen

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Ijs; Pad; Gel / Jelly; Lotion

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

allergieën

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond pediatrische-specifieke problemen die het nut van lidocaïne en hydrocortison combinatie bij kinderen zou beperken. Echter, vanwege de toxiciteit van dit geneesmiddel, moet met voorzichtigheid worden gebruikt, nadat andere geneesmiddelen zijn overwogen of gevonden ineffectief. Aanbevolen doses mag niet worden overschreden, en de patiënt moet zorgvuldig worden gecontroleerd tijdens de behandeling.

Pediatric

Geen informatie beschikbaar over de relatie tussen leeftijd om de effecten van lidocaïne en hydrocortison combinatie in geriatrische patiënten. Echter, oudere patiënten meer kans op problemen leeftijdsgebonden lever, wat voorzichtigheid bij patiënten die lidocaïne en hydrocortison combinatie kan eisen.

geriatrisch

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

geneesmiddelinteracties

andere interacties

Andere medische problemen

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

doseren

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

gemiste Dosis

Gebruik dit geneesmiddel precies zoals voorgeschreven door uw arts. Gebruik het niet voor een andere aandoening zonder eerst met uw arts. Dit geneesmiddel kan ongewenste effecten veroorzaken als het teveel wordt gebruikt, omdat meer van het in het lichaam wordt geabsorbeerd door de huid.

opslagruimte

Was uw handen met water en zeep voor en na het gebruik van dit geneesmiddel.

Tenzij anders voorgeschreven door uw arts, doe dit medicijn om wonden, brandwonden of gebroken of ontstoken huid te openen is niet van toepassing.

Dit geneesmiddel mag alleen worden gebruikt voor de problemen die worden behandeld door uw arts. Neem contact op met uw arts voordat u deze voor andere problemen, vooral als je denkt dat een infectie aanwezig kunnen zijn. Dit geneesmiddel mag niet worden gebruikt om bepaalde vormen van huidinfecties of ernstige problemen, zoals ernstige brandwonden te behandelen.

Zorg ervoor dat u een van dit geneesmiddel in uw neus, mond, oren, en in het bijzonder in uw ogen, omdat het ernstige irritatie van de ogen kan veroorzaken. Als een van de medicijnen krijgt in deze gebieden, wassen met water gedurende minstens 15 minuten en raadpleeg uw arts meteen.

Om de Anamantle® HC kit gebruiken

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, breng het zo snel mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Het is zeer belangrijk dat uw arts uw vooruitgang te controleren op regelmatige bezoeken voor enige problemen of ongewenste effecten die kunnen worden veroorzaakt door dit geneesmiddel.

Als uw symptomen niet binnen een paar dagen of als ze verergeren verbeteren, contact op met uw arts.

Het gebruik van te veel van dit geneesmiddel of het gebruik van het voor een lange tijd kan het risico van het hebben van bijnier problemen toenemen. Het risico is groter voor kinderen en voor patiënten die grote hoeveelheden gedurende langere tijd. Praat met uw arts als u of uw kind meer dan één van deze symptomen tijdens het gebruik van dit geneesmiddel: wazig zien, duizeligheid of flauwvallen, snelle, onregelmatige of bonkende hartslag, toegenomen dorst of plassen, prikkelbaarheid, of ongewone vermoeidheid of zwakte .

Na het aanbrengen van dit geneesmiddel op de huid van uw kind, kijken naar het kind zorgvuldig om ervoor te zorgen dat hij of zij geen van de geneeskunde in de ogen of mond krijgt. Dit geneesmiddel kan ernstige bijwerkingen veroorzaken, vooral bij kinderen, als het wordt in de mond en wordt ingeslikt.

Stop met het gebruik van dit geneesmiddel en raadpleeg uw arts meteen als u of uw kind een huiduitslag, brandend, stekend gevoel, zwelling, of irritatie op de huid.

Gebruik geen cosmetica of andere huidverzorgingsproducten te gebruiken op de behandelde huid gebieden.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.