licide actueel

Therapeutische klasse: luizendodend

Gebruikt Voor Licide

Chemische Klasse: Pyrethrums

Dit geneesmiddel is zonder recept verkrijgbaar.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Hoewel er geen specifieke informatie vergelijken gebruik van pyrethrinen en piperonylbutoxide combinatie kinderen gebruik in andere leeftijdsgroepen, is dit geneesmiddel niet verwacht verschillende bijwerkingen of bij kinderen dan in volwassenen veroorzaken.

Veel geneesmiddelen zijn niet specifiek onderzocht bij oudere mensen. Daarom kan het niet bekend of ze werken precies dezelfde manier in jongere volwassenen. Hoewel er geen specifieke informatie te vergelijken gebruik van pyrethrinen en piperonylbutoxide combinatie van medicijnen bij ouderen met gebruik in andere leeftijdsgroepen, is dit geneesmiddel niet te verwachten dat verschillende bijwerkingen of problemen veroorzaken bij oudere mensen dan nu het geval bij jongere volwassenen.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Voordat u Licide

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die pyrethrum extract en piperonylbutoxide bevatten. Het kan niet specifiek Licide zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Pyrethrinen en piperonylbutoxide combinatie geneeskunde komt meestal met de patiënt richtingen. Lees ze zorgvuldig door voordat u dit geneesmiddel.

Gebruik van dit geneesmiddel alleen zoals aangegeven. Niet meer van het te gebruiken en gebruik het niet vaker dan aanbevolen op het etiket. Om dit te doen kan de kans op opname door de huid en de kans op bijwerkingen verhogen.

Houd pyrethrinen en piperonylbutoxide combinatie medicijnen uit de buurt van de mond en niet inademen. Dit geneesmiddel is schadelijk indien ingeslikt of ingeademd.

Om de kans op het inademen van dit geneesmiddel verminderen, toe te passen in een goed geventileerde ruimte (bijvoorbeeld één met een vrij stromende lucht of met een ventilator ingeschakeld).

U dit middel weg van de ogen en andere slijmvliezen, zoals de binnenkant van de neus, mond of vagina, omdat het irritatie kan veroorzaken. Als je per ongeluk wat in uw ogen krijgen, spoel ze grondig met water in een keer.

Neem dit geneesmiddel niet van toepassing op de wimpers en wenkbrauwen. Als ze besmet met luizen worden, contact op met uw arts.

Om de gel of oplossing vorm van dit geneesmiddel te gebruiken

Om de shampoo vorm van dit geneesmiddel te gebruiken

Na spoelen en drogen, gebruik dan een nit verwijderen kam (speciale fijne kam, doorgaans bij dit geneesmiddel) om de dode luizen en eitjes (neten) van haar te verwijderen.

Onmiddellijk na het gebruik van dit geneesmiddel, je handen wassen om eventuele medicijnen die kunnen worden op ze te verwijderen.

Dit geneesmiddel opnieuw moet worden gebruikt in 7 tot 10 dagen na de eerste behandeling om eventuele pas uitgekomen luizen te doden.

Luizen kunnen gemakkelijk van de ene persoon naar de andere door nauwe lichamelijk contact. Dit kan ook gebeuren door direct contact met zulke dingen als kleding, mutsen, sjaals, beddengoed, handdoeken, washandjes, haarborstels en kammen, of het haar van geïnfecteerde personen. Daarom moeten alle leden van uw huishouden worden onderzocht op luizen en behandeling krijgen als ze worden gevonden te worden besmet.

Om dit geneesmiddel te gebruiken voor schaamhaar (krab) luizen

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

Correct gebruik van pyrethrum-extract en piperonylbutoxide

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Om herinfectie of verspreiding van de infectie naar andere mensen te voorkomen, zijn een goede gezondheid gewoonten ook vereist. Deze omvatten de volgende

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Licide

Beschikbaarheid Rx / OTC Rx en / of OTC

Zwangerschap Categorie N Niet geclassificeerd

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Hoofdluis ivermectine actueel, Permethrin actueel, Elimite, azijnzuur actueel, Sklice, Nix, lindaan actueel, RID, malathion actueel, spinosad actueel, Ovide

Luizen permethrine actueel, Elimite, lindaan actueel, RID, spinosad actueel, luizen behandeling, Natroba, Acticin

Licide Side Effects

Licide (piperonylbutoxide / pyrethrinen plaatselijk)

 of gaat u lid worden van de Licide steungroep te verbinden met anderen die dezelfde interesses hebben.