lanthaancarbonaat

Therapeutische klasse: fosfaatbinder

Gebruikt Voor lanthaancarbonaat

lanthaancarbonaat is alleen beschikbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor lanthaancarbonaat, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op lanthaancarbonaat of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van lanthaan in de pediatrische populatie. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond geriatrische-specifieke problemen die het nut van lanthaan bij ouderen zou beperken.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Als u het nemen van lanthaancarbonaat, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Het gebruik van lanthaancarbonaat met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Voordat u lanthaancarbonaat

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van lanthaan carbonaat beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Neem alleen lanthaancarbonaat zoals voorgeschreven door uw arts. Neem niet meer van te nemen, hoeft het niet meer vaak, en neem het niet voor een langere tijd dan uw dokter besteld.

lanthaancarbonaat moet komen met een Medication Guide. Lees en volg deze instructies nauwkeurig. Vraag uw arts als u vragen hebt.

Het beste is om lanthaancarbonaat nemen of onmiddellijk rechts na de maaltijd.

Kauwen of plet de tablet volledig voor het doorslikken. Slik de tablet in zijn geheel.

Strooi het poeder voor oraal gebruik op een kleine hoeveelheid appelmoes of andere soortgelijke voedsel. Mengen en onmiddellijk het. Niet mengen met water of een andere vloeistof.

Volg zorgvuldig elk dieet programma uw arts kan aanbevelen.

Als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, neem ze ten minste 1 uur vóór of 2 uur na lanthaan nemen. Als u hulp nodig het bepalen van de beste tijden om uw andere medicijnen in te nemen, vraag uw arts of apotheker.

De dosis lanthaancarbonaat zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie omvat alleen de gemiddelde doses van lanthaan carbonaat. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van lanthaancarbonaat mist, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Als u zal nemen lanthaancarbonaat voor een lange tijd, is het zeer belangrijk dat uw arts uw vooruitgang te controleren op regelmatige bezoeken voor eventuele problemen die kunnen worden veroorzaakt door lanthaancarbonaat. Bloedonderzoeken nodig om te controleren op ongewenste effecten.

Zorg ervoor dat elke arts of tandarts die behandelt je weet dat u gebruik maakt van lanthaancarbonaat. lanthaancarbonaat invloed kunnen zijn op de resultaten van bepaalde medische tests (bv, buik- of maag x-ray).

Correct gebruik van lanthaancarbonaat

Geen andere medicijnen niet innemen, tenzij ze hebben met uw arts besproken. Dit is inclusief recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneesmiddelen en kruiden of vitaminesupplementen.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Get noodsituaties helpen onmiddellijk als een van de volgende symptomen van overdosering optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van lanthaancarbonaat

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Hyperphosphatemia van nierfalen sucralfaat, Carafate, Renvela, sevelamer, Renagel, Fosrenol, Velphoro, calciumcarbonaat / magnesiumcarbonaat, Auryxia, ferricitraat, sucroferric oxyhydroxide

 of gaat u lid worden van de lanthaancarbonaat steungroep te verbinden met anderen die dezelfde interesses hebben.

lanthaancarbonaat Side Effects

lanthaancarbonaat