Lanoxin pediatrische

Gebruikt Voor Lanoxin Pediatric

Therapeutische klasse: Cardiovasculaire Agent

Farmacologische klasse: hartglycoside

Chemische Klasse: Digitalis glycoside

Digoxine behoort tot de klasse van geneesmiddelen die digitalisglycosiden. Het wordt gebruikt om de sterkte en de efficiëntie van het hart te verbeteren, of om de snelheid en het ritme van de hartslag regelen. Dit leidt tot een betere doorbloeding en verminderde zwelling van de handen en enkels bij patiënten met hartproblemen.

Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Voordat u Lanoxin Pediatric

Passende studies over de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van digoxine werden niet uitgevoerd in de pediatrische populatie. Echter, zuigelingen vaker zeer gevoelig voor de effecten van digoxine die een individuele dosis voor zuigelingen die digoxine noodzakelijk kunnen zijn.

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond geriatrische-specifieke problemen die het nut van digoxine bij ouderen zou beperken. Echter, oudere patiënten meer kans op nier- of hartproblemen leeftijdsgebonden die voorzichtigheid en een aanpassing van de dosering voor patiënten die digoxine nodig hebben.

Studies bij vrouwen wijzen erop dat deze medicatie vormt een minimaal risico voor de zuigeling bij gebruik tijdens het geven van borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt niet aanbevolen. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die digoxine bevatten. Het is misschien niet specifiek voor Lanoxin Pediatric zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Als u uw hart goed werkt te houden, dit medicijn precies zoals voorgeschreven, zelfs al heb je goed voelen. Niet meer van dan uw dokter besteld en geen doses niet te missen nemen. Neem het geneesmiddel op hetzelfde tijdstip iedere dag. Dit geneesmiddel werkt het beste wanneer er een constante hoeveelheid in het bloed.

Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het zeer belangrijk dat u het exacte bedrag van de geneeskunde die je nodig hebt. De dosis digoxine zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Uw arts zal de juiste dosis digoxine voor u te bepalen. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket.

Meet de orale oplossing op de juiste gebruik van de gemarkeerde meet dropper die meegeleverd wordt met het pakket of een orale spuit. Niet theelepels en eetlepels die worden gebruikt voor het serveren en het eten van voedsel te gebruiken. Ze hebben geen exacte bedragen te meten.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, en u eraan denkt binnen 12 uur, neem deze dan zodra u eraan denkt. Echter, als je niet meer weet pas later, sla dan de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Als u vragen heeft over dit of als u doses voor 2 of meer dagen in een rij mist, contact op met uw arts.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Correct gebruik van digoxine

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Het is zeer belangrijk dat uw arts controleert uw vorderingen nauwkeurig tijdens het gebruik van dit geneesmiddel te zien of het goed werkt en te zorgen voor een verandering in de dosis. Bloedonderzoek kan nodig zijn om te controleren of er geen ongewenste effecten.

Stop niet met het innemen van dit geneesmiddel zonder eerst met uw arts. Het stoppen plotseling kan een ernstige verandering in de werking van het hart veroorzaken.

Let op tekenen en symptomen van een overdosis, terwijl u dit geneesmiddel gebruikt. Volg de aanwijzingen van uw arts zorgvuldig. De hoogte van dit geneesmiddel vereist voor de meeste mensen helpen is zeer dicht bij het bedrag dat ernstige problemen van overdosering kunnen veroorzaken. Sommige vroege waarschuwingssignalen van overdosering zijn verwarring, verlies van eetlust, misselijkheid, braken, diarree, of visie problemen. Andere tekenen van overdosering zijn veranderingen in de snelheid of het ritme van de hartslag (steeds onregelmatig of langzaam), hartkloppingen (gevoel van stampende in de borst), of flauwvallen. Bij baby’s en kleine kinderen, de eerste tekenen van overdosering zijn veranderingen in de snelheid en het ritme van de hartslag. Kinderen mogen niet de andere symptomen zo snel als volwassenen te laten zien.

Uw arts kan vragen om een ​​medische identiteitskaart of armband waarin staat dat u ontvangt dit geneesmiddel dragen.

Geen andere medicijnen niet innemen, tenzij ze hebben met uw arts besproken. Dit is inclusief recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneesmiddelen en kruiden of vitaminesupplementen.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Lanoxin Pediatric

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Lanoxin Pediatric Side Effects

Lanoxin (digoxine)

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Atriale fibrillatie Xarelto, digoxine, diltiazem, propranolol, Cardizem, sotalol, flecaïnide, Inderal, rivaroxaban, Cartia XT, Multaq, propafenon

Hartfalen lisinopril, amlodipine, metoprolol, furosemide, carvedilol, Lasix, warfarine, digoxine, Norvasc, diltiazem, Coreg, spironolacton