lamisil

Therapeutische klasse: Antifungale

Gebruikt Voor Lamisil

Chemische Klasse: Allylamine

Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van terbinafine orale korrels bij kinderen jonger dan 4 jaar met schimmelinfecties van de hoofdhuid. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van terbinafine tabletten bij kinderen met schimmelinfecties van de vingernagels of teennagels. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Passende studies over de relatie tussen leeftijd om de effecten van oraal terbinafine korrels zijn niet uitgevoerd in de geriatrische populatie. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Voordat u Lamisil

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond geriatrische-specifieke problemen die het nut van terbinafine tabletten bij ouderen zou beperken. Echter, oudere patiënten meer kans op leeftijd gerelateerde lever-, nier- of hartproblemen, wat voorzichtigheid bij patiënten die terbinafine tabletten kunnen eisen.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die terbinafine bevatten. Het kan niet specifiek Lamisil zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Neem dit geneesmiddel precies zoals voorgeschreven door uw arts. Neem niet meer van te nemen, hoeft het niet meer vaak, en neem het niet voor een langere tijd dan uw dokter besteld. Om dit te doen kan de kans op bijwerkingen verhogen.

Dit geneesmiddel wordt geleverd met een bijsluiter. Lees en volg de instructies in de bijsluiter. Vraag uw arts als u vragen hebt.

Terbinafine tabletten kunnen worden ingenomen met voedsel of op een lege maag. Echter, het beste terbinafine orale granulen met voedsel.

Om u te helpen opruimen van uw infectie volledig, is het zeer belangrijk dat u het gebruik van dit geneesmiddel voor de full-time van de behandeling, zelfs als uw symptomen beginnen te ruimen of je begint te voelen beter na een paar dagen. Sinds schimmelinfecties erg traag kan zijn voor het opruimen, moet u dit geneesmiddel gedurende enkele weken of maanden. Als u stopt met het innemen van dit geneesmiddel te snel, kan uw symptomen terugkeren.

Dit geneesmiddel werkt het beste wanneer er een constante hoeveelheid in het bloed. Om te voorkomen dat de hoeveelheid constant, geen enkele dosis over te slaan. Ook is het het beste om de doses op hetzelfde keer per dag. Als u hulp nodig bij de planning van de beste tijd om uw geneesmiddel nodig hebben, contact op met uw arts.

Als u gebruik maakt van de orale korrels, kunt u de inhoud van een lepel van pudding of ander zacht, niet-zuur voedsel strooi zoals aardappelpuree. Dit mengsel moet onmiddellijk worden ingeslikt zonder te kauwen. Gebruik geen appelmoes of op basis van fruit voedingsmiddelen. Als je twee pakjes van orale korrels moet bij elke dosis, kunt u de inhoud van beide pakketten strooi op een lepel of twee lepels van non-zuur voedsel.

Vermijd cafeïne (koffie, frisdrank, chocolade) tijdens het gebruik van dit geneesmiddel. Terbinafine kan veroorzaken cafeïne te blijven in je lichaam langer dan normaal.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Correct gebruik van terbinafine

Als u een dosis van terbinafine tabletten, neem dan zo snel als je kunt. Als uw volgende normale dosis minder dan 4 uur rijden is, wachten tot dan om het geneesmiddel te gebruiken en sla dan de gemiste dosis.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Het is belangrijk dat uw arts controleert de voortgang van u of uw kind op regelmatige bezoeken om ervoor te zorgen dat dit geneesmiddel goed werkt. Bloedonderzoek kan nodig zijn om te controleren of er geen ongewenste effecten.

Als uw of uw kind symptomen niet verbeteren of als ze erger worden, contact op met uw arts. Mogelijk moet u dit geneesmiddel gedurende enkele weken of maanden voordat uw infectie beter wordt.

Dit geneesmiddel kan leiden tot een ernstige vorm van allergische reactie genaamd anafylaxie. Anafylaxie kan levensbedreigend zijn en vereist onmiddellijke medische aandacht. Stop met het innemen van dit geneesmiddel en bel uw arts meteen als u een huiduitslag, jeuk, huiduitslag, moeite met ademhalen of slikken, of zwelling van uw handen, gezicht of mond terwijl u of uw kind gebruik van dit geneesmiddel.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Lamisil

Dit geneesmiddel kan ernstige leverproblemen, met inbegrip van leverfalen veroorzaken. Stop met het innemen van dit geneesmiddel en raadpleeg uw arts meteen als u het hebben van misselijkheid of braken, donkere urine, licht gekleurde ontlasting, maagpijn, of gele ogen of huid te starten terwijl u of uw kind het gebruik van dit geneesmiddel.

Dit geneesmiddel kan problemen met uw gevoel voor smaak of geur veroorzaken. Stop met het innemen van dit geneesmiddel en vertel uw arts als u of uw kind verandering of verlies van reukvermogen, veranderen in smaak of verlies van smaak, slechte eetlust, of gewichtsverlies.

U kunt depressief worden bij het nemen van dit geneesmiddel. Vertel het uw arts meteen als u of uw kind denkt dat dit geneesmiddel de oorzaak is van veranderingen in uw stemming of gedrag. Andere symptomen zijn gevoel heel verdrietig of leeg is, prikkelbaar, gebrek aan eetlust, verlies van interesse of plezier, rusteloosheid, moeite met concentreren, of slaapproblemen.

Leverproblemen kunnen vaker optreden als u alcohol drinkt terwijl u dit geneesmiddel gebruikt worden. Je moet niet drinken alcoholische dranken terwijl u dit geneesmiddel gebruikt.

Ernstige huidreacties kunnen optreden met dit geneesmiddel. Stop met het gebruik van dit geneesmiddel en raadpleeg uw arts meteen als u blaarvorming, peeling of versoepeling van de huid, rode huid laesies, ernstige acne of huiduitslag, zweren of zweren op de huid, of koorts of rillingen terwijl u of uw kind gebruik van dit geneesmiddel.

Dit geneesmiddel kan het aantal witte bloedcellen in het bloed tijdelijk te verlagen, waardoor de kans op het krijgen van een infectie. Als je kunt, voorkomen dat mensen met infecties. Neem contact op met uw arts onmiddellijk als u denkt dat u het krijgen van een infectie of als u of uw kind koorts of rillingen, hoesten of heesheid, lager of aan de zijkant pijn, of pijnlijke of moeilijk plassen terug.

Stop met het innemen van dit geneesmiddel en vertel uw arts meteen als u of uw kind een rode, schilferige, huiduitslag of ongewone gevoeligheid van de huid aan de zon die kunnen leiden tot een uitslag.

Lamisil Side Effects

Lamisil (terbinafine)

Dit geneesmiddel kan uw huid gevoeliger voor zonlicht maken. Gebruik een zonnebrandcrème wanneer je buiten bent. Vermijd sunlamps en zonnebanken.

Geen andere medicijnen niet innemen, tenzij ze hebben met uw arts besproken. Dit is inclusief recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneesmiddelen en kruiden of vitaminesupplementen.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap categorie B geen bewezen risico voor de mens

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Onychomycosis, teennagel terbinafine, itraconazol, griseofulvine, Jublia, ciclopirox actueel, Penlac

Tinea Corporis clotrimazol actueel, ketoconazol actueel, terbinafine actueel, Lotrisone, miconazol actueel

Tinea capitis terbinafine, itraconazol, griseofulvine, Sporanox, Onmel, Gris-PEG

Cutane candidiasis nystatine actueel, clotrimazol actueel, ketoconazol actueel, terbinafine, miconazol actueel, Nystop