lactase

Helpt u consumeren zuivelproducten zonder gas, krampen, opgeblazen gevoel, of diarree.

Lactase is een enzym. Het werkt door te helpen bij de vertering van melksuiker.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met lactase. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing

Sommige geneesmiddelen kunnen een wisselwerking met lactase. Echter geen specifieke interacties met lactase bekend zijn op dit moment.

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als lactase kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of verandering van de dosering van een geneesmiddel.

Gebruik lactase zoals voorgeschreven door uw arts. Controleer het etiket op het geneesmiddel voor de exacte dosering instructies.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe lactase gebruiken.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen kleine, bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of. Bij gebruik in kleine doses, zijn er geen voorkomende bijwerkingen gemeld met lactase. Raadpleeg een arts meteen als een van zulke ernstige bijwerkingen optreden

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong).

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Heeft u vragen over bijwerkingen hebben, contact op met uw zorgverzekeraar. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen. Om bijwerkingen op de juiste bureau melden, lees dan de Gids voor rapportage problemen bij de FDA.

Neem contact op 1-800-222-1222 (de Amerikaanse Vereniging van Poison Control Centers), uw plaatselijke antigifcentrum of meldkamer onmiddellijk.

Store lactase bij kamertemperatuur, tussen 68 en 77 graden F (20 en 25 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Korte opslag bij temperaturen tussen 59 en 86 graden F (15 en 30 graden C) is toegestaan. Houd lactase buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Deze informatie mag niet worden gebruikt om te beslissen al dan niet te lactase of een ander geneesmiddel te nemen. Alleen uw zorgverzekeraar heeft de kennis en training om te beslissen welke medicijnen precies bij u passen. Deze informatie doet geen aanbevelingen voor de geneeskunde als veilige, effectieve of goedgekeurd voor de behandeling van elke patiënt of gezondheidstoestand. Dit is slechts een korte samenvatting van algemene informatie over lactase. Het bevat niet alle informatie over de mogelijke toepassingen, routebeschrijvingen, waarschuwingen, voorzorgsmaatregelen, interacties, bijwerkingen, of risico’s die van toepassing kunnen zijn op lactase. Deze informatie is niet specifiek medisch advies en geen informatie die u ontvangt van uw zorgverzekeraar te vervangen. U moet met uw zorgverlener voor volledige informatie over de risico’s en voordelen van het gebruik van lactase praten.