lacosamide tabletten

Het behandelen van partieel beginnende aanvallen bij bepaalde patiënten.

Lacosamide tabletten is een anti-epilepticum. Precies hoe het werkt is niet bekend, maar het kan werken door het vertragen van abnormale zenuwprikkels in de hersenen.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met lacosamide tabletten. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing

Sommige geneesmiddelen kunnen een wisselwerking met lacosamide tabletten. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen.

Vraag uw zorgverstrekker als lacosamide tabletten kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of verandering van de dosering van een geneesmiddel.

Gebruik lacosamide tabletten zoals voorgeschreven door uw arts. Controleer het etiket op het geneesmiddel voor de exacte dosering instructies.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe lacosamide tabletten gebruiken.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen kleine, bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of. Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden

Wazig zien of dubbel zien; duizeligheid; slaperigheid; hoofdpijn; misselijkheid; vermoeidheid; braken; zwakheid.

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong, ongewone heesheid); gedragsveranderingen (bijvoorbeeld agressie, agitatie, woede, angst, vijandigheid); verandering in de hoeveelheid geproduceerde urine; pijn op de borst; verwarring; verminderde coördinatie of verlies van evenwicht; flauwvallen; snel, traag, of onregelmatige hartslag; koorts, koude rillingen, of aanhoudende keelpijn; onwillekeurige oogbewegingen; problemen met het geheugen; geestelijke of stemmingswisselingen (bijvoorbeeld, nieuwe of verergering van depressie, paniekaanvallen, de onmogelijkheid om stil te zitten); nieuwe of verergering van aanvallen; ernstige of aanhoudende sufheid, vermoeidheid of zwakte; kortademigheid; suïcidale gedachten of pogingen; zwelling van de poten; gezwollen lymfeklieren; symptomen van leverproblemen (bv, donkere urine, verlies van eetlust, bleke ontlasting, maagpijn, geelverkleuring van de huid of ogen); tremor; Moeite met slapen; visie veranderingen.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Heeft u vragen over bijwerkingen hebben, contact op met uw zorgverzekeraar. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen. Om bijwerkingen op de juiste bureau melden, lees dan de Gids voor rapportage problemen bij de FDA.

Neem contact op 1-800-222-1222 (de Amerikaanse Vereniging van Poison Control Centers), uw plaatselijke antigifcentrum of meldkamer onmiddellijk.

Store lacosamide tabletten bij kamertemperatuur tussen 59 en 86 graden F (15 en 30 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd lacosamide tabletten buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Deze informatie mag niet worden gebruikt om te beslissen al dan niet te lacosamide tabletten of een ander geneesmiddel te nemen. Alleen uw zorgverzekeraar heeft de kennis en training om te beslissen welke medicijnen precies bij u passen. Deze informatie doet geen aanbevelingen voor de geneeskunde als veilige, effectieve of goedgekeurd voor de behandeling van elke patiënt of gezondheidstoestand. Dit is slechts een korte samenvatting van algemene informatie over lacosamide tabletten. Het bevat niet alle informatie over de mogelijke toepassingen, routebeschrijvingen, waarschuwingen, voorzorgsmaatregelen, interacties, bijwerkingen, of risico’s die van toepassing kunnen zijn voor lacosamide tabletten. Deze informatie is niet specifiek medisch advies en geen informatie die u ontvangt van uw zorgverzekeraar te vervangen. U moet met uw zorgverlener voor volledige informatie over de risico’s en voordelen van het gebruik van lacosamide tabletten praten.