labetalol tablets

De behandeling van hoge bloeddruk. Het kan alleen of in combinatie met andere geneesmiddelen, zoals diuretica gebruikt. Het kan ook worden gebruikt voor andere voorwaarden zoals bepaald door uw arts.

Labetalol tabletten zijn een adrenerge receptor blokker. Het werkt door het blokkeren van zowel alfa en bèta-receptoren in het lichaam, waardoor de bloeddruk daalt.

Neem contact op met uw arts of zorgverstrekker meteen als een van deze op u van toepassing.

Sommige medische voorwaarden kunnen interageren met labetalol tabletten. Vertel uw arts of apotheker als u een medische aandoening, met name als een van de volgende op u van toepassing

Sommige geneesmiddelen kunnen een wisselwerking met labetalol tabletten. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen, met name een van de volgende

Dat is misschien niet een volledige lijst van alle interacties die kunnen optreden. Vraag uw zorgverstrekker als labetalol tabletten kunnen interageren met andere geneesmiddelen die u neemt. Informeer bij uw zorgverzekeraar voordat u start, stop, of verandering van de dosering van een geneesmiddel.

Gebruik labetalol tabletten zoals voorgeschreven door uw arts. Controleer het etiket op het geneesmiddel voor de exacte dosering instructies.

Vraag uw zorgverzekeraar vragen die u heeft over hoe u labetalol tablets te gebruiken.

Alle geneesmiddelen kunnen bijwerkingen kleine, bijwerkingen veroorzaken, maar veel mensen hebben geen of. Neem contact op met uw arts als een van de meest voorkomende bijwerkingen aanhouden of hinderlijk geworden

Duizeligheid; indigestie; duizeligheid; misselijkheid; verstopte neus; tijdelijke tintelingen van de hoofdhuid; ongewone vermoeidheid.

Ernstige allergische reacties (huiduitslag, netelroos, jeuk, ademhalingsproblemen beklemming op de borst, zwelling van de mond, gezicht, lippen of tong, ongewone heesheid); pijn op de borst; donkere urine; verminderde seksuele vermogen; flauwvallen; snel, traag, of onregelmatige hartslag; koorts, koude rillingen, of aanhoudende keelpijn; geestelijke of stemmingswisselingen (bijvoorbeeld depressie); spierpijn of gevoeligheid; bleke ontlasting; aanhoudend hoesten; aanhoudend verlies van eetlust; rechts pijn in de bovenbuik; ernstige of aanhoudende duizeligheid; kortademigheid; zwelling van de handen of voeten; onverklaarbare of plotselinge gewichtstoename; ongewone blauwe plekken of bloeden; zwakheid; piepende ademhaling; visie veranderingen; geelverkleuring van de huid of ogen.

Dit is niet een volledige lijst van alle bijwerkingen die kunnen optreden. Heeft u vragen over bijwerkingen hebben, contact op met uw zorgverzekeraar. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen. Om bijwerkingen op de juiste bureau melden, lees dan de Gids voor rapportage problemen bij de FDA.

Neem contact op 1-800-222-1222 (de Amerikaanse Vereniging van Poison Control Centers), uw plaatselijke antigifcentrum of meldkamer onmiddellijk. Symptomen kunnen flauwvallen te nemen; epileptische aanvallen; ernstige duizeligheid of licht in het hoofd, in het bijzonder bij het staan; kortademigheid; trage hartslag.

Store labetalol tablets tussen 36 en 86 graden F (2 en 30 graden C). Uit de buurt van warmte, vocht en licht. Niet bewaren in de badkamer. Houd labetalol tabletten buiten het bereik van kinderen en de buurt van huisdieren.

Deze informatie mag niet worden gebruikt om te beslissen al dan niet te labetalol tabletten of een ander geneesmiddel te nemen. Alleen uw zorgverzekeraar heeft de kennis en training om te beslissen welke medicijnen precies bij u passen. Deze informatie doet geen aanbevelingen voor de geneeskunde als veilige, effectieve of goedgekeurd voor de behandeling van elke patiënt of gezondheidstoestand. Dit is slechts een korte samenvatting van algemene informatie over labetalol tablets. Het bevat niet alle informatie over de mogelijke toepassingen, routebeschrijvingen, waarschuwingen, voorzorgsmaatregelen, interacties, bijwerkingen, of risico’s die van toepassing kunnen zijn om tabletten Labetalol. Deze informatie is niet specifiek medisch advies en geen informatie die u ontvangt van uw zorgverzekeraar te vervangen. U moet met uw zorgverlener voor volledige informatie over de risico’s en voordelen van het gebruik van labetalol tabletten praten.