L-arginine: betekent het verlagen van de bloeddruk?

L-arginine (el-AHR-jih-Nene) is een stof die is gevonden in noten, vis, rood vlees, soja, volle granen, bonen en zuivelproducten. Het is ook beschikbaar in supplementen.

Sommige mensen nemen L-arginine omdat het verondersteld om te ontspannen en je bloedvaten, wat kan helpen bij het verlagen van de bloeddruk te openen.

Studies over L-arginine hebben gemengde resultaten. De meest recente onderzoek suggereert dat L-arginine bloeddruk kan verlagen. Echter, grotere studies worden uitgevoerd om te bevestigen dat L-arginine supplementen kunnen bloeddruk voor deskundigen dagelijks gebruik van deze supplementen kunnen aanbevelen.

Je lichaam maakt meestal al de L-arginine het nodig heeft. Het nemen van een supplement is zelden nodig en ten goede kan zijn alleen voor mensen die een tekort of een onderliggende gezondheidstoestand, zoals diabetes.

L-arginine supplementen kunnen interageren met bepaalde medicijnen, met inbegrip van nitroglycerine, een aantal hoge bloeddruk medicijnen en erectiestoornissen medicatie. Heeft L-arginine supplementen als u een koortslip of genitale herpes hebben gehad niet nemen. Te veel L-arginine in uw systeem kan het virus dat deze voorwaarden veroorzaakt activeren.

Als u wilt dat uw bloeddruk te verlagen, overleg dan met uw arts over de behandeling opties, met inbegrip van een gezonde levensstijl veranderingen. Als u een hoge bloeddruk, overleg dan met uw arts voordat u begint met een nieuwe kruiden of voedingssupplementen.

Met

een bezoek aan uw arts