kruid paris: toepassingen, bijwerkingen, interacties en waarschuwingen

Einbeere, à ‰ trangle-Loup, Herb-Paris, Herbe à Parijs, Hierba de Pares, Hierba de Paras, One Berry, Parijs quadrifolia, Parisette, Parisette à Quatre Feuilles, Raisin de Renard, Tilki Uzumu, Uva de Raposa, Wang Zon .

Herb Parijs is een plant. De planten en de vruchten worden gebruikt om medicijnen te maken; Ondanks de ernstige bezorgdheid over de veiligheid, wordt Herb Parijs gebruikt voor de behandeling van hoofdpijn, zenuwpijn, gewrichts- en spierpijn (reuma), genitale tumoren, snelle hartslag, en spierkrampen. Het wordt ook gebruikt als een pijnstiller (narcotisch) en vergif. Sommige mensen gebruiken het veroorzaken braken of te reinigen en leeg het darmkanaal. Het wordt zelfs gebruikt voor het verlengen van het leven.

Herb Parijs bevat een chemische stof die de pupil van het oog veroorzaakt kleiner te krijgen, en het kan ook invloed hebben op de ademhaling.

Onvoldoende bewijs fo; Hoofdpijn; Zenuwpijn; Pijnlijke en pijnlijke spieren en gewrichten (reuma); Genitale tumoren; Rapid fladderen of kloppen van het hart; Spiertrekkingen; Het veroorzaken van braken; Reinigen en legen van de darmen; Uitbreiding van het leven; Andere condities. Meer bewijs is nodig om de effectiviteit van Herb Parijs cijfer voor dit gebruik.

Herb Parijs onveilig is bij inname via de mond. De plant en bessen bevatten giftige chemicaliën. Bijwerkingen zijn misselijkheid, braken, diarree, hoofdpijn, kleine pupillen, verlamming van de ademhalingsspieren en dood; Speciale voorzorgsmaatregelen en waarschuwingen: Zwangerschap en borstvoeding -feeding: het onveilig is om Herb Parijs. Het bevat giftige chemicaliën. Gebruik het niet.

Momenteel hebben we geen informatie over HERB PARIS Interacties

De geschikte dosis Herb Paris afhankelijk van verschillende factoren zoals leeftijd van de gebruiker, gezondheid, en verscheidene andere voorwaarden. Op dit moment is er niet voldoende wetenschappelijke informatie om een ​​passende reeks doses voor Herb Parijs te bepalen. Houd in gedachten dat natuurlijke producten zijn niet altijd per definitie veilig en doseringen kunnen belangrijk zijn. Zorg ervoor dat u relevante aanwijzingen op te volgen op de etiketten en uw apotheker of arts of andere zorgverlener te raadplegen voordat u.

Referenties

Gruenwald J, Brendler T, Jaenicke C. PDR voor kruidengeneesmiddelen. 1st ed. Montvale, NJ: Medical Economics Company, Inc., 1998.

Natural Medicines Comprehensive Database versie voor consumenten. zie Natural Medicines Comprehensive Database Professional Version. ÂTherapeutic Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, vitamine C, Depressie