krijg je huis georganiseerd voor een goede

Uw huis kan u een gevoel van vrede – en dat betekent dat het houden van rommel tot een minimum. Onderzoek toont aan dat een visuele rotzooi niet alleen invloed op uw mogelijkheid om uw autosleutels te vinden. Het maakt het moeilijker voor u te concentreren op andere taken en wandelingen uw stress niveau, ook.

Klaar om zich te organiseren voor het goede? Hier zijn een paar tips om mee te beginnen.

Begin klein. Hoe meer out-of-controle van uw huis, hoe moeilijker het lijkt om te proberen om de orde te maken. Plan realistische doelen: Stel een timer voor niet meer dan een uur en kies een bepaald gebied uit te wissen, zoals een hoek van uw kelder of de vloer van een junky kast. Speel je favoriete muziek of een vriend u houden bedrijf terwijl u werkt.

Zuiveren wat je niet gebruiken. Ga door elke ruimte met zakken gemarkeerd met “Recycle”, “Toss ‘,’ Doneer ‘en’ Yard Sale.” Maak de makkelijke beslissingen eerste, als eindelijk het wegwerken van die kapotte tv-toestel voor uw reis te lossen. Kan niet beslissen wat te doen met iets? Zet opzij en gaan, zodat je niet de drive te verliezen.

Organiseer eerste, op te slaan seconde. Verspil geen tijd en geld te besteden uitzoeken van opslagcontainers alleen om hen thuis te brengen en vind ze niet wat je nodig hebt. Wachten tot na je hebt schoongemaakt een spatie en organiseerde de overgebleven items om te winkelen voor een opslagsysteem. Zo niet, bent u alleen het verzamelen van meer junk.

Neem de controle van uw kasten. Deze ruimtes zijn magneten voor rommel, omdat je kunt gewoon sloot de deur en weg te lopen. Om ze terug te winnen, te beginnen door het verwijderen van alle lege hangers en ongebruikte boxen zodat je geen kostbare ruimte verspillen. Maak dan gebruik van het label duidelijk containers te groeperen andere items bij elkaar, zodat er niets valt uit het zicht. Nog beter, het installeren van een kast organiserend systeem of dubbel-opknoping bars om de meeste van de ruimte te maken.

Verminder de stapel-up. Rommel kan kruipen in uw werkruimte, ook. Een enquête bleek dat 66% van de mensen zeiden dat ze bracht 30 minuten per week op zoek naar een verloren voorwerp in hun kantoor. Om pak rat gewoonten te verminderen, versnipperen verouderde documenten. Scan kranten- en tijdschriftartikelen u nog niet rond gekregen om het lezen en te recyclen de rest. Maak een map of mand voor “actiepunten” zoals rekeningen te betalen, uitnodigingen, en gebeurtenis folders, dan bestand dingen binnen volgens vervaldatum. Houd de map waarin u gemakkelijk kunt krijgen, ga dan door het op dezelfde dag per week.