kitabis pak

Therapeutische klasse: Antibiotic

Gebruikt Voor Kitabis Pak

Chemische Klasse: aminoglycoside

Tobramycin behoort tot een klasse van geneesmiddelen genaamd aminoglycoside antibiotica. Het werkt door het doden van bacteriën of het voorkomen van hun groei. Toch zal dit geneesmiddel niet werken voor verkoudheid, griep of ander virus infecties.

Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van tobramycine inhalatie bij kinderen jonger dan 6 jaar. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Passende studies over de relatie tussen leeftijd om de effecten van Bethkis® werden niet uitgevoerd in de geriatrische populatie.

Voordat u Kitabis Pak

Geen informatie beschikbaar over de relatie tussen leeftijd om de effecten van Tobi® bij geriatrische patiënten.

Hoewel de juiste studies over de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van Tobi® Podhaler ™ zijn niet uitgevoerd in de geriatrische bevolking, hebben geen geriatrische-specifieke problemen gedocumenteerd tot nu toe. Echter, oudere patiënten meer kans op leeftijd gerelateerde nierproblemen, die voorzichtigheid en een aanpassing van de dosering voor patiënten die dit medicijn nodig hebben.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt niet aanbevolen. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die tobramycine bevatten. Het is misschien niet specifiek voor Kitabis Pak zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Gebruik van dit geneesmiddel alleen zoals voorgeschreven door uw arts. Niet meer van het te gebruiken, gebruik het dan niet vaker, en niet te gebruiken voor een langere tijd dan uw dokter besteld.

Houd het gebruik van dit geneesmiddel voor de volledige duur van de behandeling, zelfs als u of uw kind beter na de eerste paar doses voelen. Uw infectie kan niet opruimen als je stopt met het gebruik van het geneesmiddel te snel.

Tobramycin komt meestal met de patiënt instructies. Lees ze zorgvuldig door voordat u dit geneesmiddel. Vraag uw arts als u vragen hebt.

Als u gebruik maakt van de inhalatie-oplossing

Als u gebruik maakt van de inademing capsule

Als u het nemen van eventuele andere geneesmiddelen voor cystic fibrosis, blijven gebruiken hen als je deed voordat je begon met behulp van tobramycine, tenzij anders voorgeschreven door uw arts. Echter niet ieder ander geïnhaleerd geneesmiddel in de vernevelaar tegelijkertijd u tobramycine gebruikt. Andere geïnhaleerde geneesmiddelen kunnen worden gebruikt in een schone vernevelaar voor of na behandeling met tobramycine. Het wordt aanbevolen dat Tobi® Podhaler ™ laatste wordt genomen.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Correct gebruik van tobramycine

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Bewaar in de koelkast. Niet bevriezen.

Als u de tobramycine inhalatie-oplossing in de koelkast niet kan houden, opslaan van de geneeskunde in de folieverpakking bij kamertemperatuur weg van warmte of in direct licht. Gebruik niet de ongekoeld geneesmiddel na 28 dagen.

Bewaar de Tobi® Podhaler ™ capsules bij kamertemperatuur, weg van warmte en direct licht. Bewaar de capsules en Podhaler ™ apparaat op een droge plaats.

Het is zeer belangrijk dat uw arts controleert de voortgang van u of uw kind op regelmatige bezoeken aan ervoor te zorgen dat dit medicijn goed werkt. Bloed- en urinetests kan nodig zijn om te controleren op ongewenste effecten.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Kitabis Pak

Het gebruik van dit geneesmiddel tijdens de zwangerschap kan uw ongeboren kind schadelijk zijn. Gebruik een effectieve vorm van anticonceptie uit om zwanger te houden. Als u denkt dat u zwanger bent geworden tijdens het gebruik van het geneesmiddel, raadpleeg dan uw arts meteen.

Dit geneesmiddel kan leiden tot gehoorverlies. Bel uw arts meteen als u eventuele wijzigingen in uw gehoor of als u een piep in je oren, hoofdpijn, misselijkheid, braken, duizeligheid of merken.

Uw arts kan wilt u uw gehoor te testen, terwijl u wordt behandeld met tobramycine. Vertel uw arts als u al hoorproblemen voordat u dit geneesmiddel krijgt toegediend.

Het gebruik van dit geneesmiddel kan schade toebrengen aan uw nieren. Neem contact op met uw arts meteen als u of uw kind één van de volgende symptomen: bloed in de urine, veranderingen in de frequentie van het plassen, moeite met ademhalen, toegenomen dorst, zwelling van de voeten of onderbenen, of zwakte.

Als je uitademt in dit geneesmiddel, kunt u hoest of hebben moeite met ademhalen. Bel uw arts meteen als u een hoest, moeite met ademhalen, of beklemming op de borst na het gebruik van dit geneesmiddel.

Als een van uw medicijnen lijken niet zo goed als normaal te werken, bel dan uw arts meteen. Laat uw doses niet wijzigen of stoppen met het gebruik van uw medicijnen zonder te vragen uw arts.

Geen andere medicijnen niet innemen, tenzij ze hebben met uw arts besproken. Dit is inclusief recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneesmiddelen en kruiden of vitaminesupplementen.

Kitabis Pak Side Effects

Kitabis Pak (tobramycine)

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Get noodsituaties helpen onmiddellijk als een van de volgende symptomen van overdosering optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie D Positief bewijs van de risico’s

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Cystic Fibrosis azitromycine, Zithromax, gentamicine, Creon, vitamine E, tobramycine, amikacine, aztreonam, Zenpep, pancrelipase, Garamycin, Orkambi, Azactam, Pulmozyme, Pancreaze, pancreatine, Amikin, Cayston, Tobi, Viokase, Pertzye, dornase alfa

 of gaat u lid worden van de Kitabis Pak steungroep te verbinden met anderen die dezelfde interesses hebben.