ketotifen

Gebruikt voor ketotifen

Farmacologische klasse: Mast Cell Stabilizer

Chemische Klasse: Piperidine

Voordat u ketotifen

ketotifen is alleen beschikbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor ketotifen, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op ketotifen of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

ketotifen is getest bij kinderen en effectieve doses, is niet aangetoond dat verschillende bijwerkingen of problemen dan in volwassenen veroorzaken.

Veel geneesmiddelen zijn niet specifiek onderzocht bij oudere mensen. Daarom kan het niet bekend of ze werken precies dezelfde manier in jongere volwassenen of indien zij veroorzaken verschillende bijwerkingen of problemen bij ouderen. Er is geen specifieke informatie vergelijken met het gebruik van ketotifen bij ouderen met gebruik in andere leeftijdsgroepen.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Als u het nemen van ketotifen, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Ketotifen gebruik met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Correct gebruik van ketotifen

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van ketotifen beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Zorg ervoor dat uw zorgverlener weet dat als je op een speciaal dieet, zoals een laag-suiker dieet. De siroop bevat koolhydraten.

Ketotifen wordt gebruikt om te helpen bij het voorkomen van astma-aanvallen. Het zal niet ontslaat een astma-aanval die al begonnen is.

Ketotifen moet continu om worden effectief te zijn.

Ga door met uw huidige astmamedicatie totdat het tegendeel is door uw arts.

Ketotifen kunnen worden genomen met of zonder voedsel.

De dosis ketotifen zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van ketotifen. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van ketotifen mist, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Het is zeer belangrijk dat uw arts uw vooruitgang te controleren op regelmatige bezoeken. Hierdoor kan uw arts om te zien of het medicijn goed werkt en om te beslissen of u moet blijven om het te nemen. Als uw symptomen verergeren, moet u met uw arts.

ketotifen kan ertoe leiden dat sommige mensen slaperig, duizelig of minder alert zijn dan ze normaal geworden. Zorg dat u weet hoe u reageert op ketotifen voordat u gaat rijden, gebruik van machines, of iets anders die gevaarlijk kunnen zijn als je duizelig bent of niet alert doen.

ketotifen kan ertoe leiden dat sommige mensen opgewonden, prikkelbaar, of nerveus te worden of om problemen te hebben met slapen. Dit zijn symptomen van het centrale zenuwstelsel stimulatie en zijn vooral te verwachten bij kinderen.

Voor patiënten met diabetes

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van ketotifen

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Get noodsituaties helpen onmiddellijk als een van de volgende symptomen van overdosering optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Beschikbaarheid OTC Over the counter

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

ketotifen Side Effects

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Conjunctivitis, allergische prednison, azelastine oogheelkundige, doxylamine, cromolyn oogheelkundige, Deltasone, Zaditor, Optivar, Unisom SleepTabs, Lastacaft, Alaway, Sterapred, Bepreve, carbinoxamine, triprolidine, nedocromil oogheelkundige, bepotastine oogheelkundige, Opticrom, Alamast, Equate Sleep Aid, Elestat, epinastine oogheelkundige, Emadine, alcaftadine oogheelkundige

ketotifen oogheelkundige