ketorolac (oogheelkundige route) het juiste gebruik

doseren

gemiste Dosis

Uw oogarts zal u vertellen hoeveel van dit geneesmiddel te gebruiken en hoe vaak. Gebruik niet meer medicijnen of het gebruiken vaker dan uw arts u dat zegt. Dit geneesmiddel is niet voor langdurig gebruik.

Dit geneesmiddel kan worden gebruikt met andere oogheelkundige (oog) medicijnen. Wacht ten minste 5 minuten voordat u een ander oog geneesmiddel.

Als u of uw kind het dragen van contactlenzen, verwijder ze dan tijdens het gebruik van dit geneesmiddel. Praat met uw oogarts over dit als u vragen hebt.

Als u gebruik van dit geneesmiddel na een oogoperatie, gebruikt u een fles voor slechts elk oog. Gebruik van dezelfde fles oogdruppels in beide ogen wordt afgeraden.

Om de oogdruppels gebruiken

opslagruimte

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, breng het zo snel mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.