kaodene a-d

Therapeutische klasse: Antidiarrheal

Gebruikt Voor Kaodene A-D

, Loperamide capsules zijn alleen beschikbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Dit geneesmiddel mag niet worden gebruikt bij kinderen jonger dan 6 jaar, tenzij voorgeschreven door een arts. Kinderen, met name jonge kinderen, zijn zeer gevoelig voor de effecten van loperamide. Dit kan tijdens de behandeling de kans op bijwerkingen. Ook kan het vochtverlies als gevolg van diarree leiden tot een ernstig gezondheidsprobleem (uitdroging). Loperamide kunnen de symptomen van uitdroging te verbergen. Om deze redenen, geen medicijnen tegen diarree om kinderen zonder eerst met hun arts. Als u vragen heeft over dit contact op met uw zorgverlener.

Het vloeistofverlies door diarree kan leiden tot een ernstig gezondheidsprobleem (uitdroging). Loperamide kunnen de symptomen van uitdroging te verbergen. Daarom ouderen met diarree, naast het gebruik van geneesmiddelen tegen diarree, moet een voldoende hoeveelheid vloeistof in de vloeistof verloren door het lichaam te vervangen ontvangen. Als u vragen heeft over dit contact op met uw zorgverlener.

Studies bij vrouwen wijzen erop dat deze medicatie vormt een minimaal risico voor de zuigeling bij gebruik tijdens het geven van borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Voordat u Kaodene A-D

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die loperamide bevatten. Het kan niet specifiek Kaodene A-D zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Gebruik geen loperamide om uw diarree te behandelen als u koorts heeft of als er bloed of slijm in uw ontlasting. Neem contact op met uw arts.

Voor een veilig en effectief gebruik van dit geneesmiddel

Gebruik een speciaal gemarkeerde maatlepel of een ander apparaat om elke dosis nauwkeurig te meten. Het gemiddelde huishouden theelepel mag nooit aan de juiste hoeveelheid vloeistof.

Het belang van voeding en vochtinname tijdens de behandeling van diarree

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Loperamide mag niet worden gebruikt voor meer dan 2 dagen, tenzij voorgeschreven door uw arts. Als u regelmatig zal worden met dit geneesmiddel voor een lange tijd, moet uw arts uw vooruitgang te controleren op regelmatige bezoeken.

Neem contact op met uw arts als uw diarree niet stopt na twee dagen of als u koorts ontwikkelen.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Correct gebruik van loperamide

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Beschikbaarheid Rx / OTC Rx en / of OTC

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Kaodene A-D

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Traveler’s Diarree ciprofloxacine, Bactrim, sulfamethoxazol / trimethoprim, loperamide, Xifaxan

Diarree, chronische loperamide, Imodium, Pepto-Bismol, bismutsubsalicylaat, Imodium A-D, Kaopectate

Diarree, Acute loperamide, Imodium, Imodium A-D, tegen diarree, Imodium Multi-verlichting van de symptomen, loperamide / simethicon

Diarree loperamide, Lomotil, Imodium, Florastor, Acidophilus, atropine / difenoxylaat

Kaodene A-D Side Effects

loperamide