Juvederm: toepassingen, dosering & bijwerkingen

Wat is Juvederm?

Juvederm producten een gladde consistentie gel, in vergelijking met sommige hyaluronic gel producten die een korrelige consistentie. Juvederm producten worden ontwikkeld met behulp van de Hylacross technologie om een ​​gladder, kneedbare gel toe te staan. Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomende suiker in het lichaam. Hyaluronzuur werkt door het bedrijf in het water op de injectieplaats en het optreden als een dempend middel. Het voegt tijdelijke volume en een gladder uiterlijk voor de huid. De meeste patiënten hebben een behandeling om een ​​optimaal resultaat.

Sommige Juvederm XC producten bevatten ook de plaatselijke verdoving lidocaïne voor een comfortabelere injectie. Juvederm Ultra XC en Juvederm Ultra Plus XC bevatten zowel 0,3% conserveermiddel lidocaïne en gevoelloos het te behandelen gebied binnen enkele seconden. De Juvederm Ultra Plus producten bevatten meer sterk verknoopte formuleringen voor volumizing en correctie van diepere plooien en rimpels.

In de twee belangrijkste Amerikaanse klinische studies ter evaluatie van Juvederm Ultra of Juvederm Ultra Plus voor veiligheid en effectiviteit, werden ongeveer 145 patiënten gevolgd gedurende 24 weken na de Juvederm injectie in één nasolabiale plooi. Vergeleken met Zyplast huidvuller (bovine-gebaseerd collageen) dat werd geïnjecteerd in de tegenovergestelde nasolabiale plooi, Juvederm injectieplaats waren vergelijkbaar in duur en frequentie, mild tot matig in ernst leverde interventie vereisen en gewoonlijk duurde ongeveer 7 dagen. Roodheid, pijn / gevoeligheid, stevigheid, zwelling en bulten / hobbels opgetreden in ongeveer 80-90% van de patiënten, kneuzingen in 60% van de patiënten, en jeuk en verkleuring in ongeveer 35% van de patiënten.

Juvederm Clinical Trials

Het percentage patiënten dat verbetering na 24 weken gehouden met Juvederm was 88-90% in vergelijking met 36-40% met Zyplast. Bij studie eind, 84-88% van de patiënten gaven de voorkeur aan Juvederm Ultra injecteerbare gel, 5-10% had een voorkeur voor Zyplast, en 5-6% van de patiënten had geen voorkeur.

Van 146 proefpersonen, 111-116 (76-79%) terug voor een gratis herhaalde behandeling met een gemiddelde van 36 weken na de laatste injectie. Achtenveertig onderwerpen terug na 36 weken. Proefpersonen die verbetering onderhouden met Juvederm Ultra injecteerbare gel was 75-81%. De patiënten beoordeelden hun verbetering vóór injectie als voornamelijk mild tot matig (tussen 1 en 2 op een schaal gaande van 0 [geen verbetering] 4 [uitermate verbetering]) van 2 weken tot meer dan 36 weken na injectie.

Contra-indicaties: Juvederm injecteerbare gel mag niet worden gebruikt bij patiënten met ernstige allergieën gekenmerkt door een geschiedenis van anafylaxie of een geschiedenis of aanwezigheid van meerdere ernstige allergieën. Juvederm mag niet worden gebruikt bij patiënten met een voorgeschiedenis van allergie voor Gram-positieve bacteriële eiwitten. Juvederm Ultra XC en Juvederm Ultra Plus XC mag niet worden gebruikt bij patiënten met een voorgeschiedenis van allergie voor lidocaïne.

Waarschuwingen: Juvederm injecteerbare gel mag niet worden geïnjecteerd in de bloedvaten. Als er een actief ontstekingsproces of infectie op specifieke injectieplaats, moet de behandeling worden uitgesteld tot het onderliggende proces wordt gecontroleerd.

Belangrijke veiligheidsinformatie

Voorzorgsmaatregelen: Juvederm mag alleen worden toegediend onder toezicht van een licentie zorgverlener.

Als vervolg roodheid of zichtbare zwelling langer duurt dan een paar dagen, waarschuw dan uw physicianAllergan productondersteuning lijn op 1-877-345-5372.

Er kunnen ongemak tijdens en na de injectie. Juvederm wordt direct ingespoten in de huid met een fijne naald. Sommige Juvederm producten bevatten de plaatselijke verdoving lidocaïne te helpen bij het verminderen ongemak tijdens de injectie, of de arts kan ervoor kiezen om de site voorafgaand aan de injectie te verdoven. U dient deze opties met uw arts voorafgaand aan de procedure te bespreken.

Binnen de eerste 24 uur, te voorkomen

Blootstelling aan een van de voorgaande kan tijdelijke roodheid, zwelling en / of jeuk op de injectieplaats. Als de zwelling optreedt, plaatst u een pak ijs op de gezwollen gebied. Vraag de arts hoe lang wachten tot samenstelling kan opnieuw worden aangebracht na de procedure.

Correctie met Juvederm is tijdelijk. Re-injecties nodig zijn, meestal tussen 9 maanden en één jaar na de eerste injectie. Kleinere injecties (ongeveer de helft van het bedrag) zijn nodig voor herhaling procedures.

Welke andere behandelingen zijn beschikbaar voor het corrigeren van rimpels en plooien?

Laatste Wijziging: mei 2012

Beschikbaarheid? Onbekend

Zwangerschap Categorie N Niet geclassificeerd

Rimpels Botox, Xeomin, onabotulinumtoxinA, Botox Cosmetic, Restylane, Dysport, Myobloc, tazarotene actueel, LaViv, Radiesse, incobotulinumtoxinA, Hylaform Plus, Avage, abobotulinumtoxinA

Patiënt informatie

Referenties

Juvederm (dermal filler actueel)