joflupaan i 123 intraveneuze

Therapeutische klasse: diagnostisch middel, radiofarmaceutische Imaging

Gebruikt Voor joflupaan i 123

Joflupaan ik 123 wordt gebruikt in een procedure genaamd SPECT-scan (SPECT) scan om uw arts te zien een afbeelding van je hersenen. joflupaan i 123 helpt om te bepalen of u symptomen (bevingen) die worden veroorzaakt door de ziekte van Parkinson syndromen (bijvoorbeeld de ziekte van Parkinson, multiple systeem atrofie en progressieve supranucleaire verlamming).

joflupaan i 123 wordt alleen gegeven door of onder directe supervisie van een arts met een gespecialiseerde opleiding in de nucleaire geneeskunde.

Bij de beslissing om een ​​diagnostische test te gebruiken, moet de risico’s van de proef worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Ook kunnen meer invloed testresultaten. Voor deze test, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op i joflupaan 123 of enige andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Joflupaan I 123 is niet geïndiceerd voor gebruik bij kinderen. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond geriatrische-specifieke problemen die het nut van joflupaan I 123 bij ouderen zou beperken. Echter, oudere patiënten meer kans op leeftijd gerelateerde nierproblemen, die voorzichtigheid nodig bij deze populatie te hebben.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Voordat u joflupaan i 123

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van deze diagnostische test beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Een arts of andere opgeleide zorgverlener zal u joflupaan i 123. joflupaan i 123 wordt gegeven door middel van een naald geplaatst in één van uw aders voordat u een SPECT-scan.

U moet meteen plassen en zo vaak mogelijk voor 48 uur na ontvangst van joflupaan i 123. Drink veel vocht voor en na het ontvangen van joflupaan ik 123 zodat u meer plassen.

Het is zeer belangrijk dat uw arts uw vooruitgang te controleren op de voet, terwijl u ontvangt joflupaan i 123. Hierdoor kan uw arts om te zien of het medicijn goed werkt en om te beslissen of u moet blijven om het te ontvangen.

joflupaan i 123 kan allergische reacties veroorzaken. Vertel het uw arts meteen als u moeite heeft met ademhalen of slikken, koorts, netelroos, jeukende huid, misselijkheid, roodheid van de huid, vooral rond de oren, zwelling van de ogen, gezicht, of aan de binnenkant van de neus, of ongewone vermoeidheid of zwakte nadat u joflupaan i 123 ontvangen.

Tijdens de ontvangst joflupaan i 123, zult u worden blootgesteld aan straling. Als u nog vragen heeft over deze, overleg dan met uw arts.

U vindt er een medicijn, zoals kaliumjodide, Lugol’s oplossing, of kalium perchloraat ontvangen vóór de ontvangst van Joflupaan I 123. Deze geneesmiddelen zal helpen uw schildklier te beschermen tegen straling (jodium-123). Vertel uw arts als u een allergische reactie op deze geneesmiddelen of andere producten die jodium hebben gehad.

Geen andere medicijnen niet innemen, tenzij ze hebben met uw arts besproken. Dit is inclusief recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneesmiddelen en kruiden of vitaminesupplementen.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts of verpleegkundige onmiddellijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

Correct gebruik van joflupaan i 123

CSA Schedule 2 High potentieel voor misbruik

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Diagnose en Opsporingsdienst glucagon, mannitol, arginine, L-Arginine, Lexiscan, GlucaGen, Thyrogen, Aplisol, Tubersol, inuline, regadenoson, Gastrografin

Computed Tomography bariumsulfaat, Visipaque, iodixanol, iopromide, Volumen, Tagitol V, Esobar, Readi-Cat, SilQ Vanilla, DaTSCAN, Ultravist, Entroease

 of gaat u lid worden van de joflupaan I 123 steungroep te verbinden met anderen die dezelfde interesses hebben.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van joflupaan i 123

joflupaan i 123 Side Effects

joflupaan I 123