Isoxsuprine oraal, injectie

Therapeutische klasse: perifeer vaatverwijdend

Gebruikt Voor Isoxsuprine

Het kan ook worden gebruikt voor andere voorwaarden zoals bepaald door uw arts.

Isoxsuprine is alleen beschikbaar met een recept van uw arts.

Hoewel dit gebruik niet is opgenomen in U.S. productetiket wordt isoxsuprine in bepaalde vrouwen vroeggeboorte stoppen.

Naast deze gegevens, de volgende informatie geldt wanneer isoxsuprine wordt gebruikt om vroeggeboorte stoppen

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor Isoxsuprine, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op Isoxsuprine of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Veel geneesmiddelen zijn niet specifiek onderzocht bij oudere mensen. Daarom kan het niet bekend of ze werken precies dezelfde manier in jongere volwassenen of indien zij veroorzaken verschillende bijwerkingen of problemen bij ouderen. Er is geen specifieke informatie te vergelijken gebruik van Isoxsuprine bij ouderen met gebruik in andere leeftijdsgroepen. Evenwel isoxsuprine tolerantie verminderen lage temperaturen bij oudere patiënten.

Voordat u Isoxsuprine

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van Isoxsuprine beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Als Isoxsuprine verstoort uw maag, kan worden genomen bij de maaltijd, melk of antacida.

De dosis isoxsuprine zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie omvat alleen de gemiddelde doses Isoxsuprine. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van Isoxsuprine mist, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Het kan enige tijd duren voor Isoxsuprine aan het werk te nemen. Als u denkt dat het medicijn niet werkt, niet stoppen met het op uw eigen. In plaats daarvan contact op met uw arts.

De behulpzame effecten van Isoxsuprine kan worden verlaagd als u rookt. Als u vragen heeft over dit contact op met uw arts.

Duizeligheid kan optreden, met name bij het opstaan ​​vanuit een liggende of zittende positie of traplopen. Opstaan ​​langzaam kan helpen. Als dit probleem aanhoudt of erger wordt, raadpleeg dan uw arts.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Correct gebruik van Isoxsuprine

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Raynaud Syndroom amlodipine, Norvasc, diltiazem, nitroglycerine, nifedipine, doxazosine, Cardizem, prazosine

Cerebrovasculaire insufficiëntie Isoxsuprine, Vasodilan

Coronaire hartziekte amlodipine, Norvasc, perindopril, Caduet, amlodipine / atorvastatine, Isoxsuprine, Aceon, Vasodilan

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Isoxsuprine

Isoxsuprine Side Effects

Isoxsuprine