is depressie een factor bij reumatoïde artritis?

Reumatoïde artritis en depressie vaak samen voorkomen. Hoewel bekend is, mensen met reumatoïde artritis vaak niet gescreend op depressie, zodat zij niet kan worden gediagnosticeerd of behandeld. Studies tonen aan dat als depressie optreedt bij reumatoïde artritis niet is gericht, de behandeling van reumatoïde artritis zelf kan minder effectief zijn.

Het is onduidelijk of mensen met reumatoïde artritis hebben een hogere incidentie van depressie en angst als gevolg van hun lichamelijke symptomen of depressie zelf een symptoom veroorzaakt door de chronische systemische ontsteking van reumatoïde artritis.

Onderzoekers geloven dat mensen die depressie hadden voor het begin van reumatoïde artritis minder te reageren op de behandeling van reumatoïde artritis kan zijn. Meer onderzoek is nodig om de juiste verbinding tussen alle vormen van artritis en depressie bepalen. Onbehandeld kan depressie bij mensen met reumatoïde artritis leiden

Wel is bekend dat mensen met reumatoïde artritis en depressie die samen voorkomen beter reageren op de behandeling wanneer beide voorwaarden wordt aangepakt. Hoewel verschillende medicijnen kunnen worden voorgeschreven voor de behandeling van reumatoïde artritis en depressie, veel activiteiten nuttig zijn bij het aanpakken van de fysieke en emotionele effecten van beide aandoeningen zijn, zoals

Mensen met allerlei artritis hoog risico van depressie en angst. Als u zijn gediagnosticeerd met reumatoïde artritis en worden depressief voelen of zich zorgen maken over het ontwikkelen van een depressie, is het belangrijk om met uw arts te praten. Met medicatie, ondersteuning en een persoonlijk plan van aanpak, depressie en reumatoïde artritis zijn behandelbare aandoeningen.

Met

een bezoek aan uw arts