Ionamin

Therapeutische klasse: eetlustremmer, centraal werkende

Gebruikt Voor Ionamin

Chemische Klasse: amfetamine Related

Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Het gebruik van fentermine wordt niet aanbevolen bij kinderen van 16 jaar en jonger. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond geriatrische-specifieke problemen die de bruikbaarheid van phentermine bij ouderen zou beperken. Echter, oudere patiënten meer kans op leeftijd gerelateerde lever-, nier- of hartproblemen, die voorzichtigheid en een aanpassing van de dosering voor patiënten die fentermine nodig hebben.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Voordat u Ionamin

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt niet aanbevolen. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die fentermine bevatten. Het kan niet specifiek Ionamin zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Neem dit geneesmiddel alleen zoals aangegeven door uw arts. Neem niet meer van te nemen, hoeft het niet meer vaak, en neem het niet voor een langere tijd dan uw dokter besteld. Als u te veel van dit geneesmiddel in te nemen, kan het worden gewoonte-vorming (waardoor geestelijke of lichamelijke afhankelijkheid).

Dit geneesmiddel is verkrijgbaar in vier vormen: capsules, desintegrerende tabletten met verlengde afgifte capsules en tabletten. Volg de dosering instructies voor het formulier dat u gebruikt.

Slik de verlengde afgifte capsule geheel. Do not crush, breken of kauwen.

Pak de desintegrerende tablet met of zonder voedsel. Zorg ervoor dat uw handen droog zijn voordat het aanraken van de tablet. Leg de tablet op de bovenkant van je tong direct na het verwijderen uit de fles. Het moet snel smelten. Nadat de tablet is gesmolten, slikken of neem een ​​slok water.

Volg nauwgezet de instructies van uw arts voor een calorie-arm dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Praat met uw arts voordat u begint met sporten.

Om problemen met slapen te voorkomen, neemt u de laatste dosis van de dag ongeveer 4 tot 6 uur voor het slapen gaan, tenzij uw arts u anders.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Correct gebruik van phentermine

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Het is zeer belangrijk dat uw arts controleer je de voortgang op regelmatige bezoeken om ervoor te zorgen dat dit medicijn goed werkt en geen ongewenste effecten veroorzaken.

Gebruik geen phentermine als u ook gebruik maakt van vergelijkbare geneesmiddelen zoals benzfetamine, diethylpropion, mazindol, phendimetrazine, Bontril® of Didrex®. Gebruik dit geneesmiddel niet als u ook een MAO-remmer nemen (MAO-remmers) zoals isocarboxazid (Marplan®), fenelzine (Nardil®,), selegiline (Eldepryl®), of tranylcypromine (Parnate®), of als u hebt gebruikt een MAO-remmer in de afgelopen 14 dagen. Met behulp van deze geneesmiddelen samen kan ernstige ongewenste effecten veroorzaken.

Het gebruik van dit geneesmiddel tijdens de zwangerschap kan uw ongeboren kind schadelijk zijn. Gebruik een effectieve vorm van anticonceptie uit om zwanger te houden. Als u denkt dat u zwanger bent geworden tijdens het gebruik van dit geneesmiddel, raadpleeg dan uw arts meteen.

Dit medicijn kan verslavend zijn. Als u denkt dat dit geneesmiddel werkt niet naar behoren nadat u deze hebt genomen voor een paar weken, niet de dosis verhogen. In plaats daarvan contact op met uw arts.

Stop met het gebruik van dit geneesmiddel en raadpleeg uw arts meteen als u een afname van het bericht in uw vermogen om te oefenen, of als u flauwvalt, pijn op de borst, zwelling van uw voeten of onderbenen, of problemen met de ademhaling. Dit kunnen symptomen zijn van een zeer ernstige hart- of longklachten zijn.

Dit geneesmiddel kan ertoe leiden dat sommige mensen duizelig, licht in het hoofd, of minder alert zijn dan ze normaal geworden. Zorg dat u weet hoe u reageert op dit geneesmiddel voordat u gaat rijden, gebruik van machines, of iets anders die gevaarlijk kunnen zijn als u zich duizelig of niet alert zijn te doen.

Dit geneesmiddel kan invloed hebben op de bloedsuikerspiegel. Patiënten met diabetes kan een verandering in het bloed of urine suiker testen merken. Neem contact op met uw arts als u vragen hebt.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Ionamin

Geen andere medicijnen niet innemen, tenzij ze hebben met uw arts besproken. Dit geldt ook voor recepten en nonprescription (over-the-counter) geneesmiddelen, voedingssupplementen, kruidengeneesmiddelen of geneesmiddelen voor de eetlust controle, astma, verkoudheid, hoesten, hooikoorts, en sinus problemen. Drink geen alcohol tijdens het gebruik van dit geneesmiddel.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Ionamin Side Effects

Ionamin (phentermine)

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie X Niet voor gebruik tijdens zwangerschap

CSA Schedule 4 Sommige potentieel voor misbruik

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

WADA Class WADA Anti-Doping Classification

Weight Loss fentermine, Victoza, Contrave, Megace, megestrol, Belviq, Saxenda, Adipex-P, Qsymia, liraglutide, oxandrolon, fentermine / topiramaat

Obesitas Alli, fentermine, amfetamine, Contrave, methamphetamine, Belviq, Saxenda, Adipex-P, Qsymia, liraglutide, orlistat, Desoxyn