IODEX actueel

Therapeutische klasse: Antibacteriële

Gebruikt Voor Iodex

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Het gebruik van actuele jodium wordt afgeraden voor pasgeboren baby’s, omdat het de huid en problemen met de schildklier kan veroorzaken.

Veel geneesmiddelen zijn niet specifiek onderzocht bij oudere mensen. Daarom kan het niet bekend of ze werken precies dezelfde manier in jongere volwassenen. Hoewel er geen specifieke informatie vergelijken gebruik van lokale jodium bij ouderen gebruik in andere leeftijdsgroepen, is dit geneesmiddel niet verwacht verschillende bijwerkingen of problemen bij ouderen dan in jongere volwassenen.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Voordat u Iodex

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die jodium bevatten. Het kan niet specifiek Iodex zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Gebruik van dit geneesmiddel alleen zoals aangegeven.

Dit geneesmiddel is uitsluitend voor uitwendig gebruik. Niet inslikken.

Houd dit geneesmiddel uit de buurt van de ogen, omdat het irritatie kan veroorzaken. Als je per ongeluk wat in uw ogen krijgen, was het weg met water onmiddellijk.

Gebruik geen actueel jodium op diepe, punctie wonden, beten, of ernstige brandwonden. Om dit te doen kan de kans op bijwerkingen verhogen.

Bedek de wond waarop u actuele jodium omdat dit hebben toegepast met een strakke dressing of bandage kan de kans op bijwerkingen verhogen.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Om u te helpen opruimen van uw infectie volledig, is het zeer belangrijk dat u gebruik van actuele jodium voor de volledige tijd van de behandeling. Gebruik geen doses niet te missen.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, breng het zo snel mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Neem contact op met uw arts als de huid probleem waarvoor u gebruik maakt van actuele jodium erger wordt, of als u een constante irritatie ontstaan ​​zoals jeuk of een branderig gevoel, die niet aanwezig was voordat u begonnen met het gebruik van dit geneesmiddel.

Dit geneesmiddel kan uw huid en kleding vlekken. Alcohol kan worden gebruikt om jodium te verwijderen vlek op de huid. Vlekken op kleding kan worden verwijderd door wassen en spoelen ze in ammoniak verdund met water. Vlekken op gesteven lakens kunnen worden verwijderd door ze te wassen met water en zeep.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Correct gebruik van jodium

Beschikbaarheid Rx / OTC Rx en / of OTC

Zwangerschap Categorie D Positief bewijs van de risico’s

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Topical desinfectie Betadine, jodium actueel, zilvernitraat actueel, Betadine Aerosol Spray, natriumhypochloriet actueel, Pharmadine, povidonjood actueel, Polydine, Minidyne

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Iodex

Iodex Side Effects

jodium actueel