invasief lobulair carcinoom tests en diagnose

Tests en procedures gebruikt om invasief lobulair carcinoom diagnosticeren omvatten

Het verwijderen van een weefselmonster te testen. Als er een afwijking wordt geconstateerd, kan uw arts een biopsie procedure aanbevelen aan een steekproef van verdachte borstweefsel voor laboratoriumonderzoek te verwijderen.

Een borst biopsie kan worden gedaan met behulp van een naald te trekken uit vocht of weefsel uit de borst, of borstweefsel kan operatief worden verwijderd.

De oorzaak van een invasief lobulair carcinoom

Als het eenmaal is vastgesteld dat je invasief lobulair carcinoom, zal uw arts bepalen of aanvullend onderzoek nodig zijn om te leren de omvang, of het stadium van uw kanker. De meeste vrouwen niet anders dan de borst imaging, lichamelijk onderzoek en bloedonderzoek aanvullend onderzoek nodig.

Afhankelijk van uw situatie, kan uw arts imaging tests om uw borstkanker stadium zoals magnetic resonance imaging (MRI), onder anderen aan te bevelen.

Met behulp van deze informatie, uw arts kent uw kanker een Romeins cijfer dat het stadium aangeeft. Borstkanker stadium vari├źren van 0 tot IV, waarbij 0 aangeeft kanker die is erg klein en invasieve. Stadium IV borstkanker, ook wel gemetastaseerde borstkanker geeft kanker die is uitgezaaid naar andere delen van het lichaam.

Het bepalen van de mate van invasieve lobulaire carcinoom