INCRELEX: toepassingen, dosering & bijwerkingen

Wat is Increlex?

Increlex wordt gebruikt voor de behandeling van groeistoornissen bij kinderen van wie de lichamen niet genoeg IGF-1 niet te maken.

Increlex is niet voor gebruik bij kinderen met groeihormoondeficiëntie, ondervoeding, traag werkende schildklier, of degenen die het nemen van de lange termijn steroïde medicijnen.

Increlex mag niet worden gegeven aan een kind dat kanker, of een kind dat klaar is met groeien (de groeischijven van de beenderen zijn gesloten) heeft.

Belangrijke gegevens

Increlex is niet voor gebruik bij kinderen met groeihormoondeficiëntie, ondervoeding, traag werkende schildklier, of degenen die het nemen van de lange termijn steroïde medicijnen.

Voordat uw kind dit geneesmiddel ontvangt, vertel de arts als uw kind diabetes, nierziekte, leverziekte, een gebogen wervelkolom (scoliose) heeft, of als het kind ooit een allergische reactie op een conserveermiddel genaamd benzylalcohol heeft gehad.

Increlex s onder de huid geïnjecteerd. U en uw kind kan worden getoond hoe injecties gebruik thuis. Zorg ervoor dat u volledig begrijpen hoe de injectie te geven en op de juiste voer gebruikte naalden en spuiten.

Zorg ervoor dat u laat het bloed van uw kind suiker krijgen te laag is tijdens het gebruik van dit geneesmiddel. Ken de symptomen van een lage bloedsuikerspiegel (hypoglykemie) en hoe ze te herkennen

Voordat u dit geneesmiddel

Uw kind mag Increlex niet gebruiken als hij of zij is allergisch voor mecasermine, of als

het kind kanker heeft; of

het kind niet meer groeit en diens botgroei platen worden gesloten.

Om ervoor te zorgen Increlex veilig is voor je, vertel de arts als uw kind

suikerziekte

nierziekte

leverziekte; of

een gebogen wervelkolom (scoliose).

Het is niet bekend of Increlex een ongeboren baby zal schaden als het gebruikt wordt tijdens de zwangerschap.

Het is niet bekend of mecasermine overgaat in de moedermelk of als het een zogende baby kan schaden.

Increlex is niet goedgekeurd voor gebruik door iedereen jonger dan 2 jaar oud.

Increlex wordt onder de huid geïnjecteerd. U kan worden getoond hoe injecties gebruik thuis. Gebruik dit geneesmiddel niet geven als je niet begrijpt hoe de injectie te gebruiken en weggooien van gebruikte naalden en spuiten. Niet injecteren dit geneesmiddel in een ader.

Increlex wordt meestal twee keer per dag, kort voor of nadat het kind eet een maaltijd of snack. Sla een dosis als het kind een maaltijd zal missen. Mecasermine kan een lage bloedsuikerspiegel, wat nog erger kunnen zijn als het kind niet eet veroorzaken.

Vertel uw arts als uw kind een veranderingen in het gewicht. Increlex doses zijn gebaseerd op gewicht en wijzigingen kan de dosering beïnvloeden.

Uw zorgverlener zal u de beste plaatsen op het lichaam van uw kind te injecteren Increlex. Gebruik een andere plaats elke keer dat u een injectie te geven. Niet injecteren in dezelfde plek twee keer op een rij.

Geen gebruik maken van het medicijn als het lijkt troebel is of deeltjes bevat. Bel uw apotheker om nieuwe medicijnen.

Tijdens het gebruik van Increlex, kan uw kind regelmatig onderzoeken en medische tests nodig. het bloed van het kind suiker kan ook moeten vaak worden gecontroleerd.

Let op je kind op tekenen van een lage bloedsuikerspiegel (hypoglykemie). Symptomen zijn onder meer hoofdpijn, honger, zweten, verwardheid, prikkelbaarheid, duizeligheid, of een gevoel wankel. Houd altijd een bron van suiker voor het geval dat het kind heeft een lage bloedsuikerspiegel. Sugar bronnen zijn onder andere vruchtensap, Hard Candy, crackers, rozijnen, en niet-light frisdrank. Zorg ervoor dat uw familie en vrienden weten hoe ze het kind te helpen in geval van nood.

Blijf op de hoogte van hoeveel dagen in een rij uw kind is laag symptomen bloedsuikerspiegel had na een dosis van dit geneesmiddel.

Hoe wordt Increlex gegeven?

Bel de arts als hypoglykemie symptomen niet beter na het eten of drinken van een suiker bron te krijgen.

Gebruik een wegwerp naald en spuit slechts éénmaal. Volg eventuele regionale of plaatselijke wetten over het weggooien van gebruikte naalden en spuiten. Gebruik een lekke band-proof “scherpe voorwerpen” afvalcontainer (waar er een te krijgen vraag dan uw apotheker en hoe je het weg te gooien). Houd deze container buiten het bereik van kinderen en huisdieren.

Bewaar dit geneesmiddel in de koelkast. Beschermen tegen licht en niet invriezen. Gooi de flacon 30 dagen na het openen van het, zelfs als het bevat nog ongebruikt Increlex.

Gebruikelijke pediatrische dosis voor Primary IGF-1-deficiëntie

Initiële dosis: 0,4-0,8 mg / kg subcutaan 2 maal daags gedurende ten minste 7 dagen; Maximale dosering: 0,12 mg / kg subcutaan 2 maal per dag; reacties; -niet Een substituut voor groeihormoon (GH) voor goedgekeurde indicaties GH .; Toepassingen: Behandeling van groeistoornissen bij kinderen met ernstige primaire IGF-1 deficiëntie of met groeihormoon (GH) gen deletie die hebben ontwikkeld neutraliserende antilichamen tegen GH.

Gebruik de gemiste dosis zodra u eraan denkt. Zorg ervoor dat de kind eet binnen 20 minuten vóór of na de injectie. Als het kind een maaltijd overslaat, doe Increlex niet gebruiken. Wacht tot de volgende maaltijd.

 Een overdosis van mecasermine kan ernstige hypoglykemie veroorzaken.

Symptomen van ernstige hypoglykemie kan extreme zwakte, wazig zicht, transpireren, moeite met spreken, tremoren, maagpijn, verwarring, of inbeslagneming (convulsies) bevatten.

Langdurig gebruik van hoge doses mecasermine kan leiden tot ongebruikelijke of overmatige groei in enig deel van het lichaam.

Increlex kunnen denken, reacties, of fysieke capaciteiten schaden. Voor de eerste 2-3 uur na injectie moet het kind vermijden alles wat alertheid of coördinatie vereist doen.

Get dringende medische hulp als uw kind tekenen van een allergische reactie op Increlex: netelroos; moeilijke ademhaling; zwelling van uw kind gezicht, lippen, tong of keel.

Bel meteen als uw kind met uw arts

Increlex doseren informatie

pijn in de heup of knie, wandelen met een slap

Wat gebeurt er als ik een dosis gemist?

lage bloedsuikerspiegel – hoofdpijn, honger, zwakte, zweten, verwardheid, prikkelbaarheid, duizeligheid, snelle hartslag, of schrikachtigheid

gezwollen amandelen – snurken, ademhalingsproblemen tijdens de slaap, pijn of volheid in je oor, gehoorproblemen; of

Wat gebeurt er als ik een overdosis?

verhoogde druk in de schedel-hoofdpijn met problemen met het gezichtsvermogen, misselijkheid, pijn achter de ogen.

Vaak Increlex bijwerkingen kunnen zijn

lage bloedsuikerspiegel

Wat moet ik vermijden tijdens het gebruik van Increlex?

opgezwollen amandelen; of

een allergische reactie.

Dit is niet een volledige lijst van bijwerkingen en anderen kunnen optreden. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen. U kan bijwerkingen te melden aan de overheid bij de regering-1088.

Andere geneesmiddelen kunnen interageren met mecasermine, inclusief recept en over-the-counter geneesmiddelen, vitaminen en plantaardige producten. Vertel elk van uw zorgverleners over alle geneesmiddelen die u nu en eventuele medicijnen die u start of stopt met het gebruik.

6.01.2016-05-12, 08:55:26.

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de overheid

Primaire IGF-1 deficiëntie Iplex, mecasermine

Increlex bijwerkingen

Welke andere drugs zullen Increlex beïnvloeden?

Increlex (mecasermine)