incontinentieproducten

Incontinentiemateriaal en andere producten en apparaten kan het leven makkelijker voor je maken als je voor een diagnose of een behandeling om te werken zit te wachten.

Een breed scala van producten en toestellen zijn beschikbaar voor blaas en fecale incontinentie. Ze zijn voorzien van pads en broek; bed en bescherming van de stoel, katheters en penis omhulsels, huidverzorging en hygi├źneproducten en aangepaste kleding en badmode.

Sommige vrouwen met stress-incontinentie gebruik super-sized tampons plotselinge lekkage te voorkomen. Het dragen van een tampon in de vagina zet druk op de blaas nek om lekkage bij inspanning te stoppen.

Volgens NICE richtlijnen voor urine-incontinentie, zijn tampons niet aanbevolen voor het dagelijks beheer van urine-incontinentie bij vrouwen. De richtlijnen staat: “Vrouwen moeten niet worden geadviseerd te overwegen dergelijke apparaten, anders dan voor incidenteel gebruik wanneer dat nodig is om lekkage te voorkomen, bijvoorbeeld tijdens lichamelijke oefening.”

Pads en pull-ups voor incontinentie

Tien eenvoudige zelfhulp tips die drastisch kan verbeteren en zelfs te ontdoen van de symptomen van incontinentie

Win advies op het verlichten van de symptomen, die leven met incontinentie en waar te gaan voor hulp

Vermijd maandverband voor incontinentie

Stop met stress-incontinentie lekken met tampons

Apparaten en beddengoed voor incontinentie

Kun je incontinentieproducten op dit forum?

Waar te incontinentie producten te kopen

10 manieren om te helpen bij incontinentie

incontinentie