idamycin pfs

Dien langzaam in een vrij stromende intraveneuze infusie. Als extravasatie optreedt tijdens de toediening, zal ernstige lokale weefselnecrose optreden; nooit toedienen via IM of SubQ routes. Dien alleen onder toezicht van een arts die ervaring heeft met leukemie chemotherapie en bij voorzieningen die kan controleren op drugs tolerantie en toxiciteit. De arts en de instelling moet in staat zijn om te reageren op ernstige hemorragische voorwaarden of overweldigend infectie. Net als andere anthracyclines, kunnen idarubicinehydrochloride injectie myocard toxiciteit veroorzaken die leidt tot congestief hartfalen. Cardiale toxiciteit komt vaker voor bij patiënten die eerder anthracyclinen hebben gekregen of met reeds bestaande hartziekte. Ernstige myelosuppressie zal optreden met idarubicinehydrochloride wanneer het wordt gebruikt bij therapeutische doses. Dosisverlagingen zijn vereist voor patiënten met een verminderde lever- of nierfunctie

Gebruikt Voor Idamycin PFS

Therapeutische klasse: Antineoplastische Agent

Chemische Klasse: antracyclinen

Idarubicine behoort tot de groep van geneesmiddelen bekend als antineoplastische. Het schijnt te interfereren met de groei van kankercellen, die uiteindelijk worden vernietigd. Aangezien de groei van normale lichaamscellen ook kan worden beïnvloed door idarubicine zullen andere effecten optreden. Sommige van deze kunnen ernstig zijn en moeten worden gemeld aan uw arts. Andere effecten, zoals haaruitval, kan niet ernstig zijn, maar kan zorgen baren. Sommige effecten kunnen optreden gedurende maanden of jaren na het geneesmiddel wordt gebruikt.

Voordat u begint met de behandeling met idarubicine, moet u en uw arts te praten over de voordelen en de risico’s van het gebruik van dit geneesmiddel.

Idarubicine wordt alleen gegeven door of onder direct toezicht van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Voordat u Idamycin PFS

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van idarubicine injectie in de pediatrische populatie. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond geriatrische-specifieke problemen die het nut van idarubicine injectie bij ouderen zou beperken. Echter, oudere patiënten meer kans op congestief hartfalen, hartritmestoornissen, pijn op de borst, of een hartaanval, die voorzichtigheid bij patiënten die dit medicijn nodig hebben.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt niet aanbevolen. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Een verpleegkundige of andere opgeleide zorgverlener zal u dit geneesmiddel in een ziekenhuis of de behandeling van kanker centrum te geven. Dit geneesmiddel wordt toegediend via een naald geplaatst in één van uw aderen. Het geneesmiddel moet langzaam worden geïnjecteerd, zodat uw IV buis zal moeten blijven in de plaats voor 10 tot 15 minuten per dag gedurende 3 dagen.

Idarubicine wordt soms gegeven samen met bepaalde andere geneesmiddelen. Als u het ontvangen van een combinatie van geneesmiddelen, is het belangrijk dat u elk op het juiste moment te ontvangen. Als u een aantal van deze geneesmiddelen via de mond nemen, vraag dan uw arts om u te helpen een manier om ze op de juiste momenten.

Terwijl u dit geneesmiddel, kan uw arts wilt u extra te drinken, zodat u meer urine passeert. Dit zal helpen voorkomen nierproblemen en houd uw nieren goed werken.

Idarubicine veroorzaakt vaak misselijkheid en braken. Het is echter zeer belangrijk dat u doorgaat met het te ontvangen, zelfs als je begint te voelen ziek. Vraag uw arts naar manieren om deze effecten te verminderen.

Dit geneesmiddel moet worden gegeven op een vast schema. Als u een dosis mist, bel uw arts, home gezondheid verzorger, of behandeling kliniek voor instructies.

Het is zeer belangrijk dat uw arts controleert u nauw samen om ervoor te zorgen dat dit geneesmiddel goed werkt. Bloed- en urinetests kan nodig zijn om te controleren op ongewenste effecten.

Neem contact op met uw arts meteen als u pijn op de borst of ongemak, snel of onregelmatige hartslag, zwelling van de voeten en onderbenen, of moeilijke ademhaling na het ontvangen van dit geneesmiddel.

Idarubicine kan het aantal witte bloedcellen in het bloed tijdelijk te verlagen, waardoor de kans op het krijgen van een infectie. Ook kan het aantal bloedplaatjes, die noodzakelijk zijn voor een goede bloedstolling zijn verlagen. Als dit gebeurt, zijn er bepaalde voorzorgsmaatregelen die u kunt nemen, vooral wanneer uw bloedcellen laag is, om het risico van infectie of bloeden te verminderen

Als idarubicine ongeluk sijpelt uit de ader waarin het wordt geïnjecteerd, kan het enige weefsels beschadigen en littekens. Vertel je meteen als u roodheid, pijn of zwelling op de injectieplaats.

Terwijl u wordt behandeld met idarubicine, en na het stoppen met de behandeling met het, geen inentingen (vaccinaties) zonder goedkeuring van uw arts te hebben. Idarubicine kan de weerstand van uw lichaam te verlagen, en er is een kans dat je misschien de infectie de immunisatie is bedoeld om te voorkomen krijgen. Daarnaast moeten andere personen die in uw huishouden niet oraal poliovaccin nemen omdat er een kans dat ze konden de polio-virus doorgeven aan jou. Vermijd ook personen die oraal poliovaccin hebben genomen. Niet in de buurt om ze te krijgen, en blijf niet in dezelfde kamer met hen voor zeer lang. Als u deze voorzorgsmaatregelen kunnen nemen, moet u overwegen het dragen van een beschermend masker dat de neus en mond bedekt.

Correct gebruik van Idamycin PFS

Geen andere medicijnen niet innemen, tenzij ze hebben met uw arts besproken. Dit is inclusief recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneesmiddelen en kruiden of vitaminesupplementen.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts of verpleegkundige onmiddellijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Nadat u stopt met het gebruik van dit geneesmiddel, kan het nog steeds produceren sommige bijwerkingen die aandacht nodig hebben. Tijdens deze periode van tijd, contact op met uw arts onmiddellijk als u de volgende bijwerkingen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Idamycin PFS

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie D Positief bewijs van de risico’s

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Vasculitis idarubicine, Idamycin

Acute myeloïde leukemie vincristine, cytarabine, daunorubicine, idarubicine, Oncovin

Leukemie prednison, triamcinolon, dexamethason, Decadron, Deltasone

Idamycin PFS Side Effects

Idamycin PFS (idarubicine)

Solide tumoren Avastin, methotrexaat, hydroxyurea, bevacizumab, Hydrea, Trexall

 of gaat u lid worden van de Idamycin PFS steungroep te verbinden met anderen die dezelfde interesses hebben.