HydroVal

Gebruikt Voor HydroVal

Therapeutische klasse: corticosteroïden, Intermediate

Farmacologische klasse: Hydrocortisone

Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van hydrocortison valeraat actueel in de pediatrische populatie. Echter, vanwege de toxiciteit van dit geneesmiddel, moet met voorzichtigheid worden gebruikt. Kinderen en tieners die dit medicijn moet gebruiken moeten vaak worden gecontroleerd door hun arts, omdat hydrocortison valeraat actueel via de huid kan worden opgenomen en kan de groei beïnvloeden of andere ongewenste effecten veroorzaken. Veiligheid en effectiviteit zijn niet vastgesteld.

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond geriatrische-specifieke problemen die het nut van hydrocortison valeraat actueel bij ouderen zou beperken.

Voordat u HydroVal

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die hydrocortison valeraat bevatten. Het kan niet specifiek HydroVal zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Gebruik dit geneesmiddel precies zoals voorgeschreven door uw arts. Gebruik het niet voor een andere aandoening zonder eerst met uw arts. Dit geneesmiddel kan ongewenste effecten veroorzaken als het teveel wordt gebruikt, omdat meer van het in het lichaam wordt geabsorbeerd door de huid.

Was uw handen met water en zeep voor en na het gebruik van dit geneesmiddel.

Wees zeer voorzichtig niet om dit geneesmiddel te krijgen in je ogen. Was uw handen na het gebruik van uw vinger om het medicijn toe te passen. Als u per ongeluk dit geneesmiddel in uw ogen, uitspoelen met water.

Een dunne laag van het geneesmiddel op het aangetaste gebied van de huid. Wrijf zachtjes in.

Tenzij anders voorgeschreven door uw arts, doe dit medicijn om wonden, brandwonden of gebroken of ontstoken huid te openen is niet van toepassing.

Dit geneesmiddel mag alleen worden gebruikt voor de problemen die worden behandeld door uw arts. Neem contact op met uw arts voordat u deze voor andere problemen, vooral als je denkt dat een infectie aanwezig kunnen zijn. Dit geneesmiddel mag niet worden gebruikt om bepaalde vormen van huidinfecties of ernstige problemen, zoals ernstige brandwonden te behandelen.

Niet bandage of anderszins wikkel de huid worden behandeld tenzij dit te doen door uw arts.

Als uw arts een afsluitend verband (luchtdicht bekleding, zoals keuken plastic folie of een speciale patch) over dit geneesmiddel moet worden toegepast heeft besteld, zorg ervoor dat je weet hoe het toe te passen. Sinds occlusieve verbanden verhoging van het bedrag van de geneeskunde geabsorbeerd door uw huid en de mogelijkheid van bijwerkingen, gebruik ze alleen zoals aangegeven staat. Als u vragen heeft over dit contact op met uw arts.

Gebruik dit medicijn op het gezicht, lies of oksels tenzij dit te doen door uw arts.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, breng het zo snel mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Correct gebruik van hydrocortison valeraat

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Het is zeer belangrijk dat uw arts controleren of de voortgang van uw uw kind op regelmatige bezoeken voor enige problemen of ongewenste effecten die kunnen worden veroorzaakt door dit geneesmiddel.

Als uw symptomen niet binnen 2 weken te verbeteren, of als het erger worden, contact op met uw arts.

Na het aanbrengen van dit geneesmiddel op de huid van uw kind, kijken naar het kind zorgvuldig om ervoor te zorgen dat hij of zij geen van de geneeskunde in de ogen of mond krijgt. Dit geneesmiddel kan ernstige bijwerkingen veroorzaken, vooral bij kinderen, als het wordt in de mond en wordt ingeslikt.

Het gebruik van te veel van dit geneesmiddel of het gebruik van het voor een lange tijd kan het risico van het hebben van bijnier problemen toenemen. Het risico is groter voor kinderen en voor patiënten die grote hoeveelheden gedurende langere tijd. Praat met uw arts als u of uw kind meer dan één van deze symptomen tijdens het gebruik van dit geneesmiddel: wazig zien, duizeligheid of flauwvallen, snelle, onregelmatige of bonkende hartslag, toegenomen dorst of plassen, prikkelbaarheid, of ongewone vermoeidheid of zwakte .

Stop met het gebruik van dit geneesmiddel en raadpleeg uw arts meteen als u of uw kind een huiduitslag, brandend, stekend gevoel, zwelling, of irritatie op de huid.

Vermijd het gebruik van strakke luiers of plastic broek op een kind als dit geneesmiddel wordt gebruikt op luier van het kind. Plastic broek en strakke luiers kan het risico van absorptie van het geneesmiddel door de huid en de kans op bijwerkingen.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van HydroVal

Gebruik geen cosmetica of andere huidverzorgingsproducten te gebruiken op de behandelde huid gebieden.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

HydroVal Side Effects

hydrocortison actueel

Beschikbaarheid Rx / OTC Rx en / of OTC

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Aambeien lidocaine actueel, hydrocortison actueel, fenylefrine actueel, Proctozone HC, Anusol-HC

Anale jeuk lidocaine actueel, hydrocortison actueel, fenylefrine actueel, Proctozone HC, Anusol-HC, Proctosol-HC

Dermatitis fluticason actueel, triamcinolon actueel, hydrocortison actueel, prednisolon, doxepin actueel

Atopische dermatitis prednison, fluticason actueel, triamcinolon actueel, dexamethason, methylprednisolon, hydrocortison actueel