hydrocortison probutate (plaatselijke toepassing route) voorzorgsmaatregelen

Het is zeer belangrijk dat uw arts controleren of de voortgang van uw uw kind op regelmatige bezoeken voor enige problemen of ongewenste effecten die kunnen worden veroorzaakt door dit geneesmiddel.

Als uw symptomen niet binnen twee weken te verbeteren, of als het erger worden, contact op met uw arts.

Na het aanbrengen van dit geneesmiddel op de huid van uw kind, kijken naar het kind zorgvuldig om ervoor te zorgen dat hij of zij geen van de geneeskunde in de ogen of mond krijgt. Dit geneesmiddel kan ernstige bijwerkingen veroorzaken, vooral bij kinderen, als het wordt in de mond en wordt ingeslikt.

Het gebruik van te veel van dit geneesmiddel of het gebruik van het voor een lange tijd kan het risico van het hebben van bijnier problemen toenemen. Het risico is groter voor kinderen en voor patiënten die grote hoeveelheden gedurende langere tijd. Praat met uw arts als u of uw kind meer dan één van deze symptomen tijdens het gebruik van dit geneesmiddel: wazig zien, duizeligheid of flauwvallen, snelle, onregelmatige of bonkende hartslag, toegenomen dorst of plassen, prikkelbaarheid, of ongewone vermoeidheid of zwakte .

Stop met het gebruik van dit geneesmiddel en raadpleeg uw arts meteen als u of uw kind een huiduitslag, brandend, stekend gevoel, zwelling, of irritatie op de huid.

Vermijd het gebruik van strakke luiers of plastic broek op een kind als dit geneesmiddel wordt gebruikt op luier van het kind. Plastic broek en strakke luiers kan het risico van absorptie van het geneesmiddel door de huid en de kans op bijwerkingen.

Gebruik geen cosmetica of andere huidverzorgingsproducten te gebruiken op de behandelde huid gebieden.