hydrocortison en azijnzuur (otic route) het juiste gebruik

doseren

gemiste Dosis

Gebruiken

Om de geneeskunde als kiemvrij mogelijk te houden, vermijd contact met de druppelaar of applicator tip op elk oppervlak zo veel mogelijk (inclusief het oor). Ook altijd de container goed gesloten houden.

Voor patiënten die hydrocortison en azijnzuur oordruppels

Heeft vaker of voor een langere tijd dan uw dokter besteld geen gebruik van corticosteroïden. Om dit te doen kan de kans op bijwerkingen verhogen.

Gebruik geen overgebleven medicijnen voor toekomstige oorproblemen zonder eerst met uw arts. Dit geneesmiddel mag niet gebruikt worden als bepaalde soorten infecties aanwezig zijn. Om dit te doen kan de infectie verergeren.

opslagruimte

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, breng het zo snel mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema.

Niet abrupt te stoppen met de behandeling.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.