hydralazine en hydrochloorthiazide

Deze vaste combinatie van geneesmiddelen is niet geïndiceerd voor de initiële behandeling van hypertensie. Hypertensie vereist therapie getitreerd naar de individuele patiënt. Als de vaste combinatie vertegenwoordigt de dosering zo vastberaden, kan het gebruik ervan gemakkelijker in beheer van de patiënt zijn. De behandeling van hypertensie is niet statisch, maar moet worden geherwaardeerd als de omstandigheden in elke warrant patiënt.

Gebruikt Voor hydralazine en hydrochloorthiazide

Therapeutische klasse: Vaatverwijder / Thiazide Combinatie

Farmacologische klasse: diuretica

Chemische Klasse: Thiazide

Hoge bloeddruk draagt ​​bij aan de belasting van het hart en de bloedvaten. Als het blijft lange tijd, kan het hart en bloedvaten niet goed. Dit kan schade aan de bloedvaten van de hersenen, hart en nieren, resulterend in een beroerte, hartfalen of nierfalen. Hoge bloeddruk kan ook het risico op hartaanvallen te verhogen. Deze problemen kunnen minder waarschijnlijk optreden als de bloeddruk wordt geregeld zijn.

Hydralazine werkt door het ontspannen van de bloedvaten en het verhogen van de aanvoer van bloed en zuurstof naar het hart, terwijl het verminderen van de werkdruk. Hydrochloorthiazide is een type geneesmiddel bekend als een thiazide diureticum en helpt de hoeveelheid water in het lichaam door inwerking op de nieren om de urinestroom te verhogen.

hydralazine en hydrochloorthiazide is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor hydralazine en hydrochloorthiazide, moet het volgende worden overwogen

Voordat u hydralazine en hydrochloorthiazide

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op hydralazine en hydrochloorthiazide of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van hydralazine en hydrochloorthiazide combinatie in de pediatrische populatie. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Veel geneesmiddelen zijn niet specifiek onderzocht bij oudere mensen. Daarom kan het niet bekend of ze werken precies dezelfde manier in jongere volwassenen. Hoewel er geen specifieke informatie te vergelijken gebruik van hydralazine en hydrochloorthiazide combinatie in de ouderen met het gebruik in andere leeftijdsgroepen, hydralazine en hydrochloorthiazide is niet te verwachten dat verschillende bijwerkingen of problemen veroorzaken bij oudere mensen dan nu het geval bij jongere volwassenen. Echter, duizeligheid of een licht of symptomen van teveel kalium verlies vaker voor bij ouderen, die gewoonlijk gevoeliger zijn voor de effecten van hydralazine en hydrochloorthiazide zijn. Ook, hydralazine en hydrochloorthiazide kunnen tolerantie reduceren tot koude temperaturen bij oudere patiënten.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Als u het nemen van hydralazine en hydrochloorthiazide, het is vooral belangrijk dat uw arts weten als u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Het gebruik van hydralazine en hydrochloorthiazide met een van de volgende geneesmiddelen wordt niet aanbevolen. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Gebruik hydralazine en hydrochloorthiazide met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Het gebruik van hydralazine en hydrochloorthiazide met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Gebruik hydralazine en hydrochloorthiazide met een van de volgende kan een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar kan onvermijdelijk in sommige gevallen. Indien samen gebruikt, kan uw arts de dosering of hoe vaak u gebruik maken van hydralazine en hydrochlorothiazide veranderen, of geeft u speciale instructies over het gebruik van voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van hydralazine en hydrochloorthiazide beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

hydralazine en hydrochloorthiazide kan ertoe leiden dat u een ongebruikelijke gevoel van vermoeidheid hebben wanneer je begint te nemen. U kunt ook merken een toename in de hoeveelheid urine of in uw frequentie van urineren. Na het nemen van het geneesmiddel voor een tijdje, moeten deze effecten te verminderen. Om de toename van de urine te houden van invloed zijn op uw slaap

Echter, het is best om uw dosis of doses van plan volgens een schema dat ten minste invloed op uw persoonlijke activiteiten en slapen. Vraag uw zorgverlener om u te helpen de beste tijd hydralazine en hydrochloorthiazide te nemen.

In aanvulling op het gebruik van het geneesmiddel uw arts heeft voorgeschreven, de behandeling van uw hoge bloeddruk kan gewichtsbeheersing omvatten en zorg in de soorten voedsel dat je eet, vooral voedingsmiddelen met een hoog natrium. Uw arts zal u vertellen welke van deze het meest belangrijk voor u zijn. Neem dan contact op met uw arts voordat u uw dieet.

Veel patiënten die een hoge bloeddruk zal geen tekenen van de aandoening op. In feite kunnen veel normale voelen. Het is zeer belangrijk dat u uw geneesmiddel precies zoals voorgeschreven en dat u uw afspraken te houden met uw arts zelfs niet als u zich goed voelt.

Vergeet niet dat hydralazine en hydrochloorthiazide zal niet genezen uw hoge bloeddruk, maar het helpt wel onder controle te houden. Daarom moet u verder met de behandeling zoals voorgeschreven als je verwacht om je bloeddruk te verlagen en te houden naar beneden. Mogelijk moet u nemen een hoge bloeddruk geneesmiddel voor de rest van je leven. Als hoge bloeddruk niet behandeld wordt, kan het ernstige problemen zoals hartfalen, vaatziekten, beroerte of nierziekte veroorzaken.

Om u te helpen herinneren om uw geneesmiddel in te nemen, proberen te krijgen in de gewoonte van het nemen van het op hetzelfde tijdstip iedere dag.

De dosis hydralazine en hydrochloorthiazide zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie omvat alleen de gemiddelde doses hydralazine en hydrochloorthiazide. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

Correct gebruik van hydralazine en hydrochloorthiazide

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van hydralazine en hydrochloorthiazide, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Het is belangrijk dat uw arts controleer je de voortgang op regelmatige bezoeken om ervoor te zorgen dat hydralazine en hydrochloorthiazide goed werkt. Bloedonderzoek kan nodig zijn om te controleren op ongewenste effecten.

Geen andere medicijnen niet innemen, tenzij ze hebben met uw arts besproken. Dit omvat in het bijzonder over-the-counter (receptplichtige) geneesmiddelen voor de eetlust onder controle, astma, verkoudheid, hoesten, hooikoorts, of sinus problemen, omdat ze de neiging hebben om uw bloeddruk te verhogen.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van hydralazine en hydrochloorthiazide

hydralazine en hydrochloorthiazide kan ertoe leiden dat sommige mensen hoofdpijn of duizelig voelen. Zorg dat u weet hoe u reageert op hydralazine en hydrochloorthiazide voordat u gaat rijden, gebruik van machines, of iets anders die gevaarlijk kunnen zijn als je duizelig bent of niet alert doen.

Duizeligheid, duizeligheid, of flauwvallen kunnen optreden, met name bij het opstaan ​​vanuit een liggende of zittende houding. Dit is meer waarschijnlijk bij de ochtend. Opstaan ​​langzaam kan helpen. Als je opstaat uit liggen, zitten op de rand van het bed met je voeten bungelen voor 1 of 2 minuten. Sta dan langzaam op. Als het probleem blijft of erger wordt, raadpleeg dan uw arts.

De duizeligheid, duizeligheid, of flauwvallen is ook meer kans om zich voordoen als u alcohol drinkt, staan ​​voor een lange tijd, lichaamsbeweging, of als het weer warm is. Terwijl u hydralazine en hydrochloorthiazide, wees voorzichtig in de hoeveelheid alcohol die je drinkt. Gebruik ook extra zorg tijdens het sporten of warm weer of wanneer u voor een lange tijd moet staan.

hydralazine en hydrochloorthiazide kan een verlies van kalium veroorzaken uit je lichaam.

Neem contact op met uw arts als u ziek wordt en een ernstige of voortdurende misselijkheid, braken of diarree. Deze problemen kunnen ertoe leiden dat u extra water en kalium te verliezen.

Voor diabetici

Sommige mensen die hydralazine en hydrochloorthiazide neemt mogelijk meer gevoelig voor zonlicht dan ze zijn normaal geworden. huiduitslag, roodheid, jeuk of verkleuring,, of visie veranderingen blootstelling aan zonlicht, zelfs voor korte periodes, kan ernstige zonnebrand veroorzaken. Wanneer u begint met het nemen van hydralazine en hydrochloorthiazide

hydralazine en hydrochloorthiazide Side Effects

hydralazine / hydrochloorthiazide

Als u een ernstige reactie van de zon, contact op met uw arts.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Beschikbaarheid assortiment Discontinued

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

WADA Class WADA Anti-Doping Classification

Hoge bloeddruk lisinopril, amlodipine, metoprolol, hydrochloorthiazide, losartan, furosemide, atenolol, Lasix, Norvasc, Diovan, valsartan, enalapril

Hartfalen lisinopril, amlodipine, metoprolol, furosemide, carvedilol, Lasix, warfarine, digoxine, Norvasc, diltiazem, Coreg, spironolacton