hydralazine en hydrochloorthiazide (oraal) voorzorgsmaatregelen

Het is belangrijk dat uw arts controleer je de voortgang op regelmatige bezoeken om ervoor te zorgen dat dit geneesmiddel goed werkt. Bloedonderzoek kan nodig zijn om te controleren op ongewenste effecten.

Geen andere medicijnen niet innemen, tenzij ze hebben met uw arts besproken. Dit omvat in het bijzonder over-the-counter (receptplichtige) geneesmiddelen voor de eetlust onder controle, astma, verkoudheid, hoesten, hooikoorts, of sinus problemen, omdat ze de neiging hebben om uw bloeddruk te verhogen.

Dit geneesmiddel kan ertoe leiden dat sommige mensen hoofdpijn of duizelig voelen. Zorg dat u weet hoe u reageert op dit geneesmiddel voordat u gaat rijden, gebruik van machines, of iets anders die gevaarlijk kunnen zijn als je duizelig bent of niet alert doen.

Duizeligheid, duizeligheid, of flauwvallen kunnen optreden, met name bij het opstaan ​​vanuit een liggende of zittende houding. Dit is meer waarschijnlijk bij de ochtend. Opstaan ​​langzaam kan helpen. Als je opstaat uit liggen, zitten op de rand van het bed met je voeten bungelen voor 1 of 2 minuten. Sta dan langzaam op. Als het probleem blijft of erger wordt, raadpleeg dan uw arts.

De duizeligheid, duizeligheid, of flauwvallen is ook meer kans om zich voordoen als u alcohol drinkt, staan ​​voor een lange tijd, lichaamsbeweging, of als het weer warm is. Terwijl u dit geneesmiddel gebruikt, wees voorzichtig in de hoeveelheid alcohol die je drinkt. Gebruik ook extra zorg tijdens het sporten of warm weer of wanneer u voor een lange tijd moet staan.

Dit geneesmiddel kan een verlies van kalium veroorzaken uit je lichaam.

Neem contact op met uw arts als u ziek wordt en een ernstige of voortdurende misselijkheid, braken of diarree. Deze problemen kunnen ertoe leiden dat u extra water en kalium te verliezen.

Voor diabetici

Sommige mensen die dit geneesmiddel mogelijk meer gevoelig voor zonlicht dan ze zijn normaal geworden. huiduitslag, roodheid, jeuk of verkleuring,, of visie veranderingen blootstelling aan zonlicht, zelfs voor korte periodes, kan ernstige zonnebrand veroorzaken. Wanneer je begint gebruik van dit geneesmiddel

Als u een ernstige reactie van de zon, contact op met uw arts.