hurricaine

Gebruikt Voor Hurricaine

Therapeutische klasse: verdoving, Lokale

Chemische Klasse: Amino Ester

Dit geneesmiddel is zonder recept verkrijgbaar, maar kan uw arts speciale instructies over het juiste gebruik en de dosis voor uw medische probleem.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Er is geen informatie beschikbaar over de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van benzocaïne zuigtabletten in de pediatrische populatie. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld bij kinderen jonger dan 5 jaar.

Geen informatie beschikbaar over de relatie tussen leeftijd om de effecten van benzocaïne bij geriatrische patiënten.

Voordat u Hurricaine

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die benzocaïne bevatten. Het kan niet specifiek Hurricaine zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Gebruik dit geneesmiddel precies zoals voorgeschreven door uw arts. Niet meer van dit geneesmiddel te gebruiken, gebruik het niet vaker, en niet te gebruiken voor een langere tijd dan voorgeschreven. Om dit te doen kan de kans op opname in het lichaam en het risico op bijwerkingen verhogen.

Dit geneesmiddel mag alleen worden gebruikt voor de problemen die worden behandeld door uw arts of in de aanwijzingen op de verpakking genoemde voorwaarden. Neem contact op met uw arts voordat u deze voor andere problemen, vooral als je denkt dat een infectie aanwezig kunnen zijn.

Neem dit geneesmiddel langer dan 2 dagen niet gebruiken zonder eerst met uw arts.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Als uw conditie niet binnen 7 dagen wordt verbeterd, of als het erger wordt, contact op met uw arts.

Bel uw arts meteen als u begint met een ernstige keelpijn of een zere keel die optreedt met een hoge koorts, hoofdpijn, misselijkheid of braken. Deze misschien tekenen van een infectie.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Correct gebruik van benzocaïne

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Beschikbaarheid Rx / OTC Rx en / of OTC

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Mondelinge en tandheelkundige voorwaarden benzocaïne actueel, Orajel, Anbesol, Orabase, Cepacol Dual Relief Keelpijn, Benzo-Jel, Detane, Kank-a, Anbesol baby

Keelpijn benzocaïne actueel, menthol actueel, fenol actueel, Chloraseptic Keelpijn Spray, Cepacol Keelpijn, Chloraseptic Keelpijn Ruiten, benzocaïne / dextromethorfan, Cepacol Dual Relief Keelpijn, Alka-Seltzer Plus Koude Formule Sparkling Original bruistabletten, Halls Mentho-Lyptus Druppels

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Hurricaine

Hurricaine Side Effects

Hurricaine (benzocaïne plaatselijk)