hoe u uw gewicht op diabetes medicijn te beheren

Hoe kunt u uw gewicht op diabetes medicijn te beheren

10 Reacties Geplaatst

Een veel voorkomende klacht over diabetes medicatie – mondelinge en insuline – is dat ze leiden tot gewichtstoename.

Sommige diabetes medicijnen – sulfonylurea en thiazolidinedionen – niet leiden tot gewichtstoename. Metformine en incretin mimetica meestal niet leiden tot gewichtstoename en misschien zelfs een beetje gewichtsverlies veroorzaken.

Mensen soms zeggen dat ze niet willen starten op insuline, omdat het de oorzaak van gewichtstoename. Insuline helpt het lichaam te absorberen voedingsstoffen en beweegt glucose in de cellen voor gebruik en opslag, wat leidt tot gewichtstoename te paraferen.

Als uw bloedsuikers zijn consistent hoog over een periode van tijd, zoals wanneer je voor het eerst werden gediagnosticeerd met diabetes, of als uw medicatie niet is het controleren van uw bloedsuiker, je lichaam probeert om zich te ontdoen van de overtollige bloed suiker door de nieren. Samen met de suiker, is je lichaam het wegwerken van calorieën en gewichtsverlies optreedt.

Als je eenmaal begint met behulp van insuline, de glucose gaat in de cellen en je gewicht. Je lichaam maakt nu gebruik van de calorieën die je eerder weg gespoeld.

Hypoglykemie kan ook leiden tot gewichtstoename. Als je ooit een lage bloedsuiker hebt gehad, weet je dat gevoel van angst je dat maakt je te veel eten om uw bloedsuiker een back-up te krijgen.

Sommige vooraf gemengde of intermediair werkende insulines vereisen dat je eet op een schema. Als de dosis te hoog is moet u mogelijk extra snacks te eten te lage bloedsuikerspiegel, die vervolgens leidt tot gewichtstoename te vermijden. Als dit gebeurt, werken met uw diabetes opvoeder of zorgverstrekker voor hulp.

Als je te veel eten, krijg je gewicht. Gewoon omdat je kunt “insuline om het te bedekken” geeft je niet de vrije loop te toegeeflijk.

Wat kunt u doen om te voorkomen of te minimaliseren gewichtstoename? Hier zijn een paar tips

Heb een goede week!

Met

Dit is echt neem het serieus, wie zal geloven dat een kruid diabetes kan genezen, ik, geloof nooit dat dit zal werken ik heb een veel te besteden bij het krijgen van drugs uit het; ziekenhuis om me gezond te houden, wat ik zat te wachten is de dood, omdat ik was, brak, ik op een dag hard over deze geweldige man, die is goed kennen van HIV en kanker, te genezen, heb ik besloten om hem te e-mailen, onbewust voor mij dat dit het einde van het zal zijn, Diabetes in mijn lichaam, hij de voorbereiding kruid voor mij, en geef mij instructies over hoe om het op te nemen, aan het einde van de maand, vertelde hij me naar het ziekenhuis voor een, check-up, en ik ging verrassend na de test van de arts bevestigen mij; negatief, ik dacht dat het een grap was, ging ik naar andere ziekenhuis was ook negatief, dan nam ik mijn vriend die ook lijden aan herpes op de Dr Emmanuel, na de behandeling werd ze ook herpes gratis te bevestigen. Hij heeft ook het kruid, om kanker te genezen. gelieve Ik wil iedereen met dit virus om vrij te zijn, dat is de reden waarom, ik liet zijn e-mailadres, traditionalherbalhealingcentre@gmail.com doe e-mail, hem dat hij is een groot man. de overheid is ook geïnteresseerd in deze DR, ik dank u, voor het redden van mijn leven, en ik beloof dat ik zal altijd getuigen voor uw goede werk ///

Ik havent iets over wat u kunt doen als insuline en andere diabetes medicijnen ofwel verhogen uw bloedsuikerspiegel of hebben geen effect op hen gevonden. Kunt u mij een idee wat te doen voor dat?

De titel van dit artikel is zo spannend en uitnodigend om te lezen,. Maar als je eenmaal klaar bent met het lezen van wat u zult genieten van te maken is een groot herhaald ZERO

Rhonda, lijkt het probleem met dit blog die alleen gedeeltelijke informatie wordt gegeven (of soms de informatie is slecht geformuleerd) zijn .; Ik weet niet of het is dat de blogger niet beter weet of dat TI is niet bang diabetici,. als een gepensioneerde biomedisch onderzoeker ik heb een probleem met de onnauwkeurigheid van de glucosemeters die geen solide informatie zal geven en kan het beste worden gebruikt voor trending beproevingen;! Maar ze worden gepresenteerd alsof ze het oplossen all oplossing voor de bepaling van die bloedsuikerspiegel inhoud!

Ik verloor gewicht op Metformine maar vond dat moeilijk te verdragen als gevolg van de spijsvertering verstoort het veroorzaakt;. Nu ben ik op Gliclazide en het gewicht is stapelen op en wat me het gevoel depressief;. Ik vraag me af als ik durven vragen om een ​​andere optie;? Val

Bedankt voor de geweldige informatie. Ik veronderstel ben om te beginnen op metformine en ik ben erg nerveus over. Dit is de eerste, medicijnen heb ik moeten gebruiken omdat diagnose 13 jaar geleden. Ik voel me veel beter over het nemen van de metformine nu dat ik wat lezen over het hebben gedaan.

Groot artikel! Ik geniet altijd de mogelijkheid om meer informatie te verkrijgen over diabetes zijn een diabeticus mezelf

Ik heb een heleboel dingen verloren als gevolg van deze vreselijke ziekte, maar het gewicht is niet een van hen! Het is een voortdurende strijd en ik word moe van! Ik heb ook kanker en depressie gevochten. De medicijnen. Ik neem voor al deze oorzaak gewicht gain.The nachtmerrie begon met een jaar van chemo;.! Ik krijg zo gefrustreerd !!!

Ik gebruik twee soorten medicatie om mijn diabetes II, plus dieet en wat oefening te controleren. Repaglinide genomen voor de maaltijd nooit resultaten met een hypoglykemie met mij, zelfs als ik overslaan lunch, die ik vaak ook Acarbose do.I nemen met maaltijden die zetmeel bevatten. Ik heb zowel medicijnen gebruikt meer dan 10 jaar, heb ik hetzelfde gewicht behouden (155 lbs.) En mijn dagelijkse bloedsuikerspiegel laag zijn (avg meer dan 2 jaar = 116). A1C is meestal 6,2-6,4;. Ik raad deze medicijnen aan een diabetische II die ik ontmoet.

Bedankt voor de informatie. Ik kan niet lijken onder 179lbs te krijgen Ik ben het type twee en metformine Ik heb ook neuropathie nu op vrijdag heb ik erachter dat IV een massa en blockage.that heeft eten beperkingen ook. Het wordt erg moeilijk voor mij, dus ik alle goede informatie te waarderen. Een fijne dag verder.