hoe om te helpen uw kinderen gezond te blijven: tips om hun kansen op het krijgen van diabetes type 2 te verlagen

Hoe kunt u helpen uw kinderen gezond te blijven: Tips om hun kansen op het krijgen van diabetes type 2 Verlaag

Wat is diabetes type 2?

Leven met diabetes voor volwassenen; Leven met diabetes voor Kinderen & Jongeren; Risk & Prevention voor volwassenen; Risico voor Kinderen & Jongeren; Professionele gezondheidszorgers; Community Organizations

Informatie van NDEP is beschikbaar op onderwerp

Deze tip sheet is voor ouders die kinderen die zijn 8 tot 12 jaar oud zijn. Het vertelt je over diabetes type 2 en waarom sommige kinderen hebben meer kans op het krijgen van diabetes. Het geeft je ook veel ideeën over hoe u kunt helpen uw kinderen actief en gezond voedsel te eten.

Deze publicatie is door NDEP voor duidelijke principes taal. Meer informatie over onze review proces.

Wat maakt dat sommige kinderen meer kans op diabetes type 2 te krijgen dan andere kinderen?

Type 2 diabetes is een ernstige ziekte. Het betekent dat uw bloedsuikerspiegel te hoog zijn. Als uw bloedsuikerspiegel te hoog blijven te lang, het kan uw tanden en tandvlees schade aan uw hart, ogen, nieren, zenuwen, en zelfs. Vroeger enkel vanaf door type 2 diabetes. Nu een aantal kinderen en tieners zijn ook steeds type 2 diabetes.

Het hebben van een moeder, vader, zus, broer of een ander familielid met diabetes; Overgewicht hebben; Niet actief; Met een gewicht van 9 pond of meer bij de geboorte; Geboren aan een moeder die diabetes tijdens de zwangerschap had; Omdat het een American Indian, Alaska Native, African American, Asian American, Hispanic / Latino, of Oceanisch

Vraag uw kinderen hoe ze willen actief te zijn. Wat is leuk voor hen? Als ze niet ideeën hebt, kunt u suggereren dat ze

Help uw kinderen actief elke dag .; Maak maaltijden en snacks die gezond zijn en goed smaken .; Neem uw kinderen boodschappen. Leer ze hoe om te lezen voedseletiketten om te helpen gezond voedsel .; Beperk portiegroottes van voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan vet, suiker en zout .; Beperk je kinderen ‘speeltijd in de voorkant van de computer, tablets, smartphones, en tv tot 2 uur per dag .; Vraag het aan de arts als je kinderen op een gezond gewicht en als ze een grotere kans op het krijgen van diabetes type 2 .; Wees een goed rolmodel. Eet gezond voedsel en actief met uw kinderen.

Uw kinderen moeten ongeveer 60 minuten van de activiteit per dag. Ze hoeven niet alles in een keer te doen. Bijvoorbeeld, 20 minuten per keer, 3 keer per dag is prima.

Hebben uw kinderen beginnen langzaam. Ondersteunen. Laat ze weten dat het belangrijkste is om gewoon te blijven bewegen! Ze kunnen meer activiteit per week toe te voegen.

Actief kan helpen uw kinderen

Actiever .; Eet goed.

Bouwen spier en verbranden extra vet; Grow sterke botten en blijf flxible; Voel je goed en beter slapen; Worden op een gezond gewicht

Ze kunnen

Praat met je kinderen over hoe zij denken dat ze gezonder te eten. Maak een lijst samen. Hier zijn enkele tips die u zou willen omvatten

Hier zijn een aantal eenvoudige, gezonde snacks

Wat kan je doen?

Jij kan

Het Amerikaanse Department of Health and Human Services ‘National Diabetes Education Program (NDEP) wordt gezamenlijk gesponsord door theernment ernment) en theernment () met de steun van meer dan 200 partnerorganisaties.

juli 2014

Informatie van NDEP is beschikbaar op onderwerp

Wat kunnen kinderen doen om gezond te zijn?

Zorg goed eten keuzes; Eet gezonde snacks; Adopteer gezonde eetgewoonten

Eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels, zoals volkoren brood en granen, bruine rijst, linzen, bonen, fruit en groenten .; Eet voedsel laag in verzadigde en transvetten, zoals mager vlees, kip zonder de huid, vis, en niet-vet of magere melk, yoghurt en kaas .; Eet gebakken, gebraden of gegrilde gerechten in plaats van gefrituurd voedsel .; Eet voedsel dat laag in zout zijn, zoals fruit, groenten en volkoren granen. Geen zout toe te voegen aan uw voeding .; Eet veel groenten. Maak bijvoorbeeld een salade met bladgroenten, wortelen, tomaten en paprika’s. Gebruik 2 eetlepels of minder van een low-fat dressing .; Drink water in plaats van suikerhoudende dranken zoals frisdrank, sportdranken en vruchtensappen.

Een stuk fruit zoals een appel of banaan; Een sneetje toast met 1 eetlepel pindakaas; Een kopje vetarme of vetvrije yoghurt; Rauwe groenten zoals wortelen of selderij met salsa

Eet ontbijt, lunch en diner elke dag .; Limit portiegroottes bij het eten van een maaltijd. Vul de helft van je bord met groenten en fruit. Vul een kwart met mager eiwit, zoals kip of kalkoen zonder vel of bonen. Vul een kwart met een volkoren, zoals bruine rijst of volkoren pasta. Drink een kopje vetarme of vetvrije melk met uw maaltijd .; Limit desserts, zoals koekjes en ijs op slechts 1 of 2 keer per week .; Zet de TV en andere apparaten uit tijdens de maaltijden. Geniet van eten en praten met familieleden.

Er zijn manieren waarop u kunt helpen uw kinderen gezond te blijven en verlagen hun kans op het krijgen van diabetes type 2 .; Probeer de ideeën in deze tip sheet .; Ontdek hoe je kinderen graag actief te zijn en hen ondersteunen in hun effrts .; Praat met uw kinderen over hoe je familie kan gezond voedsel te eten.

Hoe kan je kinderen actief zijn?

Leven met diabetes voor volwassenen; Leven met diabetes voor Kinderen & Jongeren; Risk & Prevention voor volwassenen; Risico voor Kinderen & Jongeren; Professionele gezondheidszorgers; Community Organizations

Hoeveel activiteit moet je kinderen te krijgen?

Hoe zullen actief helpen?

Hoe kan je kinderen goed eten?

Wat zijn goede eten keuzes?

Wat zijn gezonde snacks?

Wat zijn gezonde eetgewoonten mijn familie kan proberen?