Hoe je dieet

Low Carb, het 5: 2 dieet, detox, koolsoep … er is geen tekort aan nieuwigheid dieetprogramma’s beloven om u te helpen snel gewicht te verliezen.

12 weken plan van het gewichtsverlies om u te helpen verliezen tot 1 kg (2 pond) per week

De grote vraag is, werken ze? De meeste wel tot snel – soms dramatisch – gewichtsverlies, maar alleen voor de ponden terug kruipen opnieuw aan het einde van de voeding.

Nog zorgwekkender is, zijn veel fad diëten op basis van dodgy wetenschap of geen onderzoek op alle, het voorschrijven van eten praktijken die ongezond zijn en kan je ziek maken.

Vijf redenen om te diëten te voorkomen

In 2011, het British Dietetic Association waarschuwde tegen het volgen van populaire diëten, zoals het Dukan dieet, dat hij zei was ingewikkeld, niet gebaseerd op wetenschappelijk bewijs en naar verluidt niet leiden tot lange termijn gewichtsverlies.

Hieronder zijn enkele van de problemen met de fad diëten, plus advies over gezond eten en hoe je gezond gewicht te verliezen.

Veel gewichtsverlies diëten beloven om u te helpen snel gewicht te verliezen. Vaak zijn deze diëten alleen gericht zijn op de korte termijn resultaten, zodat je uiteindelijk uiteindelijk dat het gewicht er weer aan.

Hier zijn vijf redenen waarom na de laatste nieuwigheid dieet niet een goede manier om gewicht te verliezen kan zijn.

Veel diëten, vooral crash diëten, zijn afgestemd op het aantal calorieën je verbruikt drastisch verminderen. “Crash diëten voelt u zich zeer onwel en niet in staat om goed te functioneren”, zegt diëtist Ursula Arens. “Omdat ze qua voedingswaarde onevenwichtig, kunnen crash diëten leiden tot lange termijn een slechte gezondheid.

Ontdek hoe om te beginnen met het verliezen van gewicht.

Hoe om gewicht te verliezen op een gezonde manier

Sommige diëten aanbevolen door snijden van bepaalde voedingsmiddelen, zoals vlees, vis, tarwe of zuivelproducten. Het uitsnijden van bepaalde groepen voedingsmiddelen helemaal kan voorkomen dat u het verkrijgen van de belangrijke voedingsstoffen en vitaminen die uw lichaam nodig heeft om goed te functioneren.

U kunt gewicht verliezen zonder het uitsnijden van voedingsmiddelen uit je dieet. De Eatwell Guide toont de verschillende voedingsmiddelen die we moeten eten.

Sommige diëten, zoals het Atkins-dieet, zijn zeer laag in koolhydraten (zoals pasta, brood en rijst), die een belangrijke bron van energie. Terwijl je gewicht op dit soort diëten kunnen verliezen, zijn ze vaak hoog in eiwit en vet, dat je ziek kan maken. Dieet met weinig koolhydraten kan ook bijwerkingen zoals slechte adem, hoofdpijn en constipatie.

“Er is gesuggereerd dat het hoge eiwitgehalte van deze diëten ‘dempt’ de eetlust en gevoelens van honger,” zegt Arens. Veel koolhydraatarme diëten kunt u voedingsmiddelen met een hoog verzadigd vet, zoals boter, kaas en vlees te eten. Te veel verzadigd vet kan uw cholesterol te verhogen en het verhogen van uw risico op hart-en vaatziekten en beroerte.

Detox diëten zijn gebaseerd op het idee dat toxines ophopen in het lichaam en kan worden verwijderd door het eten of niet eten, bepaalde dingen. Echter, er is geen bewijs dat toxines te bouwen in ons lichaam. Als ze dat deden, zouden we erg ziek voelen.

Top diëten recensie voor

Detox dieet kan leiden tot gewichtsverlies omdat het hier gaat het beperken van calorieën, het uitsnijden van bepaalde voedingsmiddelen helemaal, zoals tarwe en zuivel, en het eten van een zeer beperkt aanbod van voedsel. “Detox diëten niet werken”, zegt Arens. ‘Ze zijn in feite een vorm van gemodificeerd vasten.

Sommige diëten zijn gebaseerd op het eten van een enkel voedingsmiddel of een maaltijd, zoals kool soep of rauw voedsel. Anderen maken vergezocht aanspraken, zoals het aanmoedigen van mensen uit te snijden van bepaalde voedingsmiddelen uit hun dieet op basis van hun bloedgroep.

Intermitterende vasten, die steeds populairder 5 omvat: 2 dieet, is een eetpatroon waar u een week eten gewoonlijk vijf dagen en snel op de andere twee dagen. Fans van de 5: 2 dieet zeggen dat het kan je langer leven te helpen en u te beschermen tegen de ziekte.

Vaak is er weinig of geen bewijs voor deze claims, en het kan moeilijk op lange termijn te houden. “Als gevolgd gedurende een lange periode, kunnen deze diëten zeer onevenwichtig en slecht voor je gezondheid,” zegt Arens. “Je kunt gewicht te verliezen op de korte termijn, maar het is veel beter om gewicht te verliezen geleidelijk en gezond te zijn.

Wij zetten op gewicht als de hoeveelheid calorieën die we eten de hoeveelheid calorieën die we verbranden via de normale dagelijkse activiteiten en lichaamsbeweging overschrijdt. De meeste volwassenen nodig hebben om minder te eten en meer actief.

De enige manier om gezond gewicht te verliezen en het weg te houden is om blijvende veranderingen in de manier waarop je eet en lichaamsbeweging te maken. Een paar kleine veranderingen, zoals minder eten en het kiezen van dranken die minder vet, suiker en alcohol zijn, kan u helpen gewicht te verliezen. Er zijn ook tal van manieren om fysieke activiteit een deel van je leven te maken.

Als je te zwaar bent, streven naar ongeveer 5-10% van uw beginnend gewicht te verliezen door het verlies van 0.5-1kg (1-2lb) per week. Je moet in staat zijn om dit bedrag te verliezen als je eet ongeveer 500 tot 600 minder calorieën dan je per dag nodig hebt. Een gemiddelde man heeft ongeveer 2500 calorieën per dag en een gemiddelde vrouw ongeveer 2.000 calorieën op hetzelfde gewicht te blijven.

Gezondheid en fitness

Ga na of het veilig is om snel gewicht te verliezen.

Hier zijn zes eenvoudige dingen die je kunt doen om gezond te eten en te helpen gewicht te verliezen. Je zult nog veel meer tips en informatie in onze gewicht verliezen sectie.

Regelmatige lichamelijke activiteit zal niet alleen helpen gewicht te verliezen, maar kan ook het risico op het ontwikkelen van een ernstige ziekte te verminderen.

De hoeveelheid fysieke activiteit die wordt aanbevolen afhankelijk van uw leeftijd. Volwassenen van 19 tot 64 jaar die nieuw zijn voor de activiteit moet erop gericht om te bouwen tot 150 minuten van matige intensiteit aërobe activiteit per week.

Meer informatie over lichamelijke activiteit richtlijnen voor volwassenen.

12/09 /

12/09 /

Zoek een plan van het gewichtsverlies bij u past met onze review van de meest populaire diëten

Boost uw gezondheid en fitness met leuke en praktische ideeën om actief te worden en uw algemene gezondheid te verbeteren