hoe het hart werkt

Om aangeboren hartafwijkingen te begrijpen, is het handig om te weten hoe een gezond hart werkt. het hart van uw kind is een spier over de grootte van zijn of haar vuist. Het hart werkt als een pomp en slaat 100.000 keer per dag.

Het hart heeft twee kanten, gescheiden door een binnenwand genaamd het septum. De rechterkant van het hart pompt bloed naar de longen te halen zuurstof. De linkerkant van het hart ontvangt zuurstofrijk bloed uit de longen en pompt het naar het lichaam.

Het hart heeft vier kamers en vier kleppen en is verbonden met verschillende bloedvaten. Aders zijn bloedvaten die bloed uit het lichaam naar het hart. Slagaders zijn bloedvaten die bloed van het hart dragen naar het lichaam.

hartkamers

Het hart heeft vier kamers of “kamers.”

hartkleppen

Vier kleppen regelen de bloedstroom vanuit de atria naar de ventrikels en de ventrikels in de twee grote slagaders verbonden met het hart.

Afsluiters zijn als deuren die open en dicht. Ze openen zodat bloed door naar de volgende kamer of een van de slagaders te stromen. Vervolgens sloot ze om bloed stroomt naar achteren te houden.

Wanneer de kleppen van het hart openen en sluiten, ze maken een “lub-DUB” geluid dat een arts kan horen met een stethoscoop.

De slagaders zijn grote bloedvaten verbonden met je hart.

De aders zijn ook grote bloedvaten verbonden met je hart.

Voor meer informatie over hoe een gezond hart werkt, ga dan naar de Gezondheid Onderwerpen Hoe het hart werkt artikel. Dit artikel bevat animaties die laten zien hoe je hart pompt bloed en hoe het elektrische systeem van uw hart werkt.

De leden van de National Heart, Lung, and Blood Institute en het Children’s National Medical Center discussiëren over de nieuwe pediatrische imaging suite opening in het Children’s Hospital en hoe het ons vermogen om de diagnose en de behandeling van aangeboren hartafwijkingen kan bevorderen.

Dit Google+ Hangout uit de NHLBI beschikt senior auteurs uit een document dat online 12 mei 2013 werd gepubliceerd in het tijdschrift Nature, over de eerste grootschalige sequencing analyse van aangeboren hartafwijkingen. Dit NHLBI-gesteunde internationale, multicenter collaboratief onderzoek inspanning brengt ons dichter bij het begrijpen van de meest voorkomende vorm van geboorteafwijking.

De senior auteurs die besproken worden zijn: Dr. Bruce D. Gelb, directeur van het Child Health and Development Institute van de Icahn School of Medicine op de berg Sinaï in New York City; Dr. Christine E. Seidman, professor in de geneeskunde en de genetica en directeur van het Cardiovascular Genetics Center aan de Brigham en Women’s Hospital in Boston en een Howard Hughes onderzoeker en Dr. Wendy Chung, klinische en moleculair geneticus en directeur van Klinische Genetica aan de Columbia University in New York City. De Hangout wordt gemodereerd door Dr. Jonathan R. Kaltman, hoofd van de ontwikkeling van het hart en de structuurfondsen Ziekten Branch in de NHLBI de Afdeling Cardiovasculaire Wetenschappen en co-auteur van het papier.

Meer informatie over dit onderzoek en aangeboren hartafwijkingen hier.

Jonathan R. Kaltman, MD, van de NHLBI Division of Cardiovascular Sciences, en Richard Lifton, MD, Ph.D., voorzitter van de afdeling Genetica aan de Yale University, bespreken de bevindingen van de eerste grootschalige gen-sequencing analyse van aangeboren hartafwijkingen ziekte. De bevindingen, die online 12 maart 2013 werden gepubliceerd in het tijdschrift Nature, zal toekomstig onderzoek te informeren naar de oorzaken van aangeboren hartafwijkingen. Lees hier het persbericht.

Richard Lifton, M.D., Ph.D., voorzitter van de afdeling Genetica aan de Yale University, bespreken het belang van de Pediatric Cardiac Genomics Consortium, een internationale, multi-center collaboratief onderzoek inspanning ondersteund door de NHLBI. Lees hier het persbericht.

slagaders

Veins

Message Related Director’s