het vinden van een eerlijke haartransplantatie chirurg

Op dit moment op het gebied van chirurgische haartransplantatie is niet geregeld door ofwel de Amerikaanse overheid of de medische gemeenschap. Elke gediplomeerd arts legaal kan uitvoeren haar transplantatie chirurgie zonder voorafgaande chirurgische opleiding of accreditatie van welke aard dan ook.

Vermijd het draaien om de Gouden Gids bij het zoeken naar een haartransplantatie chirurg; Vermijd verwijzingen van uw dermatoloog of huisarts; Terwijl uw huisarts of dermatoloog goed zou kunnen betekenen, het is een feit dat de meeste artsen in dit land weten heel weinig over de omvang en de valkuilen van deze veeleisende cosmetische procedure. Tenzij uw arts heeft een persoonlijke ervaring met de haartransplantatie arts dat hij aanbeveelt, zou ons advies zijn om dank te zeggen, maar nee dank; Vermijd verwijzingen van uw kapper. In sommige gevallen kan het haar stylisten schadevergoeding van haar transplantatie chirurgen voor verwijzingen ontvangen. Doe voorzichtig; Vermijd grote haartransplantatie groepen of praktijken die dienst hebben of contracteren artsen haartransplantatie uit te voeren onder een gemeenschappelijke paraplu; Vermijd praktijken reclame op televisie infomercials. Hoewel deze grotere groepen hebben de mogelijkheid om de publieke opinie te kopen via dure en flitsende televisie, print, radio en marketing, kan dit niet hetzelfde als superieur chirurgische resultaten; Tot slot, vergeet niet, alleen maar omdat een “bedrijf” of “praktijk” beweert te zijn een van de grootste, betekent niet dat ze een van de beste. De haaruitval Vereniging erkent dat deze grote praktijken doen dienst enkele bekwame en ethische artsen en dat het mogelijk is om bevredigende resultaten te bereiken. Doe je huiswerk voordat u besluit op een chirurg.

De haaruitval vereniging onderschrijft volledig haartransplantatie wanneer uitgevoerd door gekwalificeerde, ethische artsen. Echter, het vinden van een gekwalificeerde haartransplantatie chirurg kan een uitdaging zijn. Heeft de complexiteit van deze belangrijke taak niet onderschatten. Beschouw het volgende advies

Gepubliceerd op 1 maart 2010

 van de haaruitval Association