Het leven na Couch naar 5K

Als je hebt genomen over de uitdaging van de bank om 5K plan en voltooid, goed gedaan!

Je moet het gevoel een groot gevoel van voldoening, en niet te vergeten zijn fitter en gezonder.

Nu dat C25K u heeft in reguliere pistes, de uitdaging is deze levensverbeterende gewoonte niet te verliezen. Een manier om gemotiveerd te blijven buiten C25K is om een ​​nieuwe focus te vinden.

Hardlopen podcasts; Blijf lopen met de 5K + podcast-serie, ontworpen voor luie stoel te 5K afgestudeerden. Elke 5K + podcast biedt een gestructureerd run met stromend muziek en coaching om uw looptechniek, snelheid en uithoudingsvermogen te ontwikkelen.

Blijf rennen

Werken op techniek; Hoe zit het fine tuning je loopstijl? Werken aan je looptechniek zal helpen om uw runs voelen zich minder vermoeiend, verminderen het risico op letsel en uiteindelijk leuker. Lees onze 10 tips over hoe om goed te werken.

Maak er een sociaal evenement; Een lopende club is de perfecte manier om zich te committeren aan regelmatig hardlopen. De meeste clubs hebben running groepen voor verschillende niveaus, inclusief beginners. Clubs zijn ook een geweldige manier om het uitvoeren van partners te lopen buiten de club sessies vinden. Zoek een lopende groep in uw buurt met behulp van Run Engeland of Athletic Britse club zoeken.

Lees de verhalen van drie Couch naar 5K afgestudeerden – Julia Dallyn, Aftab Sarwar en Lorraine Beavis – die zijn gegaan naar parkrun, die organiseert gratis, wekelijks, getimede 5km loopt in het hele land aan te sluiten.

Plan uw volgende uitdaging, waarom niet voor een loopevenement te blijven gemotiveerd voor uw wekelijkse runs? Instelling zelf fitness uitdagingen, zoals een 5K of 10 kilometer is een manier om door te gaan. Vind een loopevenement in uw buurt.

Een verandering van omgeving, je kon een andere omgeving te proberen – als je hebt gelopen in de straten, bijvoorbeeld, proberen om een ​​groene ruimte, vinden zoals een park, om te draaien in U kunt ook proberen het variëren van het terrein.. Kijk voor een aantal heuvels in uw omgeving en geef jezelf een beetje een uitdaging.

Nu heb je aangepakt hardlopen, waarom dan niet na te denken over andere sporten je zou kunnen proberen? Je hoeft niet het excuus dat ze ongeschikt zijn meer hebben, en je hebt bewezen aan jezelf dat je je lichaam kunt trainen om iets anders te doen.

Probeer iets nieuws

Als Robin Gargrave van Central YMCA opmerkt, er zijn allerlei fitness: “Hardlopen is zeer goed voor de spieruithoudingsvermogen van je benen en je cardiovasculaire conditie, maar je zou kunnen proberen, bijvoorbeeld, wat weerstand training voor uw bovenlichaam kracht.

Je kan lid worden van een sportschool of nog wat apparatuur voor thuisgebruik, zodat u beginnen te ontwikkelen een veel meer all-round vorm van fitness.

Je zou kunnen proberen Kracht en Flex – een vijf-week van plan om uw kracht en flexibiliteit te verbeteren, wat ook uw lopende kan profiteren.

Bekijk de video workouts in de Fitness Studio. Maak een keuze uit 20-leiding van een instructeur klassen in onze aerobics, kracht en weerstand, pilates en yoga categorieën.

Onze Fitness sectie vol met praktische ideeën om te helpen u fit meer activiteit in uw dag, zoals onze 10-minuten workouts en gym-gratis routines.

Vind een Race

Of je kan de dobbelstenen te gooien en probeer What’s Your Sport ?, een leuke quiz om u te helpen de sport ben je het meest geschikt te vinden.

15/09 /

15/09 /

Kracht en flexibiliteit podcast-serie en ontvang een gratis personal trainer

Kracht en Flex